Pondělí , 06. 05. 2024

Radoslav

Pubtran poradí, do vagónu metra nastoupit…

16. 12. 2016

16. 12. 2016

Mobilní aplikace Pubtran již poskytuje spolehlivé informace o dopravě v celé Praze, na jejích příměstských linkách i v Jihomoravském kraji.

Díky spolupráci společnosti Seznam.cz, která aplikaci provozuje, s koordinátory integrovaných dopravních systémů do aplikace přibývají i další užitečná data. Nově se tak lidé dovědí i to, do kterého vagónu pražského metra nastoupit, aby byla jejich cesta nejrychlejší, a zda mají spoje dopravního systému Jihomoravského kraje zpoždění.

Další informace a grafiku najdete na blogu.

 

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

V oblasti digitálních A/V propojení dochází pořád k dramatickému vývoji. Objevují se nové standardy, typu DisplayPort, ale také dochází k vývoji těch dosavadních. DVI-I, DVI-D, HDMI verze 1.2 a 1.3, různá kabeláž a konektory. Pokusíme se v tom udělat trochu jasno v následujícím přehledu.

Na tento článek mě přivedla reportáž na ČT1 v Reportérech ČT, která informuje o zcela bezprecedentním jednání ze strany MPSV vůči soc. firmě Amerfo, zaměstnávající 80 handicapovaných lidí. Dává jim práci, což je skvělé. Například v historické budově, kterou můžete vidět ve 3D online či se tam ubytovat. Prohlédnout si lze i další brněnské památky...
Přinášíme unboxing video sluchátek Niceboy HIVE Pins, která již mají noevé logo a také nabízí Bluetooth 5.0 pro zaručený kvalitní přenos zvuku. Krytí IPx4 sluchátkům zaručuje bezpečné používání v dešti a díky třem velikostem nástavců padnou do každého ucha. A hlavní má být nárůst výdrže oproti pědchůdcům při dobrém poměru cena/výkon.

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek