Pondělí , 06. 05. 2024

Radoslav

Výhodná koupě – Yamaha RX-D485

Pokud sháníte receiver s DAB+ tunerem, přehráváním ze sítě a internetu a zesilovačem v jednom, tak toto je slušný start.

07. 12. 2019

07. 12. 2019

Běžná cena
13990 Kč
Výhodná koupě
7719 Kč
Poštovné aj.
800 Kč

AV receiver s FM/AM a DAB tunerem, s podporou 5.1 kanálů s pokročilým surround zvukovým podáním. Výkon: 115 W na kanál (6 ohmů, 0.9% THD). Technologie: SILENT CINEMA / Virtual CINEMA DSP, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS-HD Master Audio, YPAO pro setup reproduktorů. Rozhraní: HDMI in/out 4 / 1 (HDCP2.2, HDR10 / Dolby Vision / HLG a BT.2020 kompatibilní), HDMI CEC, USB in, WiFi, síťový port, AirPlay, Bluetooth, USB / Mini jack (AV in), 1 x digital audio in (optický), 2 x digital audio in (koaxiální), 4 x analogový audio in, 1 x komponentní video in, kompozitní video in/out 3 / 1, preout subwoofer, 1 x out pro sluchátka, zóna B výstup.   

Výhodnost oveřena
07. 12. 2019 Kč
Aktualní běžná cena

YAMAHA RX-D485 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do
(Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Poměrně dlouhou dobu jsem neměl možnost vzít do rukou telefon z jiné země původu, než asijské. Až nyní jsem dostal možnost podívat se na smartphone od polského výrobce myPhone. Ten zatím zcela neprorazil (alespoň na tuzemském trhu), nicméně vyrazil do boje s nejlevnějším smartphonem na trhu – myPhone 6 FUN Lite. Telefon se dá pořídit za doporučených 1 490 Kč, nebo levněji. Otázka zní, co za oněch 15 stovek dostaneme?

Spousty souborů, videa, obrázky a hudba se závratnou rychlostí rozrůstají, a už ani nevíme, kam s nimi. Než bude vše přístupné a dostupné online ještě chvíli potrvá, a tak se v mezičase můžeme upírat jedině k pevným diskům. A pokud to má mít řád a efekt, chce to síťové úložiště NAS.

Dlouho jsem u svých notebooků hluk a aktivní chlazení neřešil. Prostě ho prostě neměly, díky Atomu či Celeronu N si vystačili s pasivním chlazením. Zatoužil jsem však po výkonu Intel Core i5 procesoru, více RAM (2 ani 4 GB už mi nestačí) a plnohodnotném SSD disku, což s sebou nese opět aktivní chlazení a hluk ventilátoru...
Vláda v roce 2020 schválila zavedení DPH na malé zásilky ze zemí mimo Evropskou unii. Dosud byly balíčky v hodnotě do 22 eur od daně osvobozeny. Novela zákona tak zavádí do české legislativy předpis EU, který tuto výhodu od roku 2021 ukončuje. Stát si od opatření slibuje větší výběr daní a spravedlivější tržní prostředí. Odborníci očekávají zdražení zboží a snahy o obcházení nových pravidel.

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek