Sobota , 04. 05. 2024

Květoslav

MSI S100 – tablet i notebook s Windows 8.1

08. 08. 2014

08. 08. 2014

MSI oznámila svůj nový model zařízení, které je tabletem i notebookem s operačním systémem Windows 8.1 a slibuje výdrž okolo 10 hodin.

Čtyřjádrový procesor Intel Atom Z3740D (Bay Trail-T) s 2MB cache a hardwarovou podporou šifrování AES běží na maximální frekvenci 1,83 GHz, typicky na 1,33 GHz při spotřebě 2,2 W. Grafické jádro Intel HD Graphics pracuje v rozmezí 313 MHz až 688 MHz.

10,1palcový IPS displej disponuje rozlišením 1280 × 800, má 2 GB RAM a 64GB datové flash úložiště. Má dvě 2Mpixelové kamery, WiFi i Bluetooth, 1W reproduktor apod. Akumulátor disponuje slušnou kapacitou 7 500 mAh. Klávesnice se spolu s tabletem schová v ochranném obalu. Celé zařízení má hmotnost pouze 890 g.

Zdroj: TechPowerUp

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Firma Lamax je nám sympatická tím, že je původem česká, sídlící v Praze. Své produkty navrhuje a vymýšlí u nás v Česku, výroba probíhá (ostatně jako u spousty dalších výrobců) v Asii. A protože fandíme těm, kteří dokáží se ctí konkurovat velkým a zavedeným značkám, pojďme se dnes podívat na další kus z dílen Lamaxu, tentokrát na bezdrátová sluchátka Elite E-1 a zkusme se zaposlouchat do „beatů“.

Google přináší generativní umělou inteligenci a to přímo do své aplikace Mapy Google. Nově pomohou uživatelům najít zajímavá místa pomocí velkých jazykových modelů (LLM). Tato funkce bude odpovídat na dotazy týkající se doporučení restaurací nebo nákupů, například pomocí svého LLM „analyzuje podrobné informace Map o více než 250 milionech míst a důvěryhodné statistiky od naší komunity více než 300 milionů přispěvatelů, abyste mohli rychle zjistit, kam jít.
Jako má Renault svoji Dacii, podobně má Lamax značku BML (sdílí stejného majitele) - tedy produkt, který vždy bude o něco levnější za cenu kompromisů. U akčních kamer to dříve fungovalo, i když BML již dlouho nevyrukovalo s ničím novým. Proč by tomu mělo být jinak u reproduktorů? Říkám si. Rovnou kupuji nový reproduktor BML S6, nechce se mi totiž čekat. A lidi na srovnávači cen jej chválí...

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek