Sobota , 04. 05. 2024

Květoslav

Rolovací klávesnice (nejen) pro tablety

01. 09. 2015

01. 09. 2015

Společnost LG představí na akci FIA 2015 v Berlíně svoji novou klávesnici pro mobilní zřízení, kterou můžete „srolovat“ a pohodlně odnést.

Rolly Keyboard (model KBB-700) půjde poskládat či obtočit kolem čtvercové základny pro lepší přenášení. Má jít o klávesnici plné velikosti – délka strany kláves je 17 mm. Odolat by měla nějakému tomu pádu, komunikovat přes Bluetooth 3.0, které si vystačí s jedinou AAA baterií coby zdrojem energie.

Zdroj: TechPowerUp

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Do kompletace portfolia akčních kamer od Niceboy nám chyběl poslední a nejnovější model mířící na nenáročného zákazníka, klidně dítě či teenagera, který touží ovládat ji přes mobilní telefon. Niceboy obohatil svůj základní typ VEGA o podporu Wi-Fi právě pro účel komunikace s majitelem a jeho telefonem. My vám model VEGA wifi nyní představíme.
Na sportování jsem příliš líný, uznávám bez mučení. O to víc mě zaskočil šéfredaktor, když mi nabídl k otestování chytrý náramek X-Fitpolo od firmy Niceboy. Byl jsem zvědavý, zda mě monitoring mého těla přinutí se sebou něco dělat.

Nepřehlédněte

Dnes testovaným zařízením se výrobce snaží nabídnout duchovního nástupce, resp. klon, dříve uvedených zařízení typu 2 v 1 - stejně velkého VisionBooku 11Wa a menšího 10Wi-S. Od každého si bere něco, vždy vlastním způsobem. Chce být zcela novým a neokoukaným modelem v nabídce Umaxu. To se mu dozajista daří...

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek