Recenze

  • Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení, Repro, sluchátka
    Zář 17, 2017
    0× Komentováno
    Externí reproduktor jsme v testu dlouho neměli. Námi dnes testovaný kousek navíc prošel snad všechny redakce v republice a na srovnávacích webech je populární. Asi bude dobrý, říkáme si, zkusíme jej tedy i my. Jak si povede ve zkoušce odolnosti? Pojďte se kouknout, asi se budete divit...
    Roman Nohejl
    Kategorie: Recenze, Videokamery
    Čer 20, 2017
    0× Komentováno

    Pojďme pokračovat v recenzi fotoaparátu Sony RX10 III, jejíž první část jsme vydali před týdnem. Dnes se budeme věnovat fotografiím a popisu příslušenství. Máme pro vás také ještě jedno, řekněme akčnější, video včetně nočního natáčení. Takže videu se nevyhneme zcela.

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Videokamery
    Lis 17, 2017
    0× Komentováno
    Naos znamená posvátnou schránu pro sochy bohů. Co tím chce asi Lamax říci? Má přidomek evokovat nečekané schopnosti novinky? Modelové číslo X7.1 naopak naznačuje dílčí evoluci předchozí X7 Mira. Jak zní tedy odpověď? Nepůjde jen o evoluci, zjistíte záhy, protože přibylo nejen funkcí, ale též vybavení včetně dálkového ovladače a mnoho dalšího. Čekejme více, než byste tipovali, není to jen o dálkovém ovladači.
    Petr Máčal
    Kategorie: Recenze, Repro, sluchátka
    Lis 07, 2017
    0× Komentováno
    Na jaře jsem si vyzkoušel první sluchátka od firmy Lamax, jednalo se konkrétně o model Elite E-1. A byl jsem velmi mile překvapen. Na podzim jsem dostal k dispozici sluchátka Blaze B-1, která se v portfoliu firmy Lamax nachází ve spektru levnějších modelů (cena 1 190 Kč). Otázka tedy je, zda milé překvapení z Elite E-1 přetrvalo.
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Videokamery
    Říj 11, 2017
    2× Komentováno
    Recenzi akční kamery Rollei 420 jsme vám nabídli před rokem, od té doby se stále chytáme na novější a „nadupanější“ model 430, který odlišuje hlavně displej na čelní straně a schopnost natáčet 4K při 30 FPS. V době představení jistě špička, jak si povede kamera v době, kdy se nachází prakticky na konci životního cyklu?
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Elektro, Přenosná zařízení
    Zář 12, 2017
    0× Komentováno
    Na myšlenku vyzkoušet si výkonnou víceportovou USB nabíječku mě přivedly dvě skutečnosti, na stole se i začaly množit věci, čekající na nabití, a koupě hybridního tabletu s Atomem, který je nabíjen prostřednictvím USB. Hledal jsem alternativu k přehřívající se 2A nabíječce dodané s počítačem.
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Videokamery
    Srp 07, 2017
    0× Komentováno
    Dnešní test se zaměří na dvě akční kamery Lamax a BML od českých značek, které své produkty navrhují samy s výrobou v Číně. Pokud jde o parametry, výbavu i samotný hardware, vcelku se podobají. Proto jsme je postavili tak říkajíc do ringu v jednom článku. Kdo si vedl lépe?
    Jiří Ptáčník
    Kategorie: Recenze, Videokamery
    Črv 25, 2017
    0× Komentováno
    yi home kamera recenze
    Bezpečnostní kameru YI připojíte k Wi-Fi, spárujete s aplikací v mobilu, nastavíte si notifikace a pokaždé, když někdo projde kolem, uvidíte to na svém telefonu. Co víc si přát?
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze,
    Črv 16, 2017
    0× Komentováno
    Každému z nás se jistě stalo, že jsme omylem smazali soubor, zavadili o Delete, anebo se k němu chtěli později vrátit. První možností je Koš ve Windows již od pradávna. Co dělat, když jste jej vysypali (často automaticky), anebo jste tak učinili např. na paměťové kartě či flash disku, kde koš není nastaven? Zde přichází ke slovu různé utility, které data dokáží „vytáhnou ze záhrobí“. Jako dnes testovaný program EaseUS Data Recovery Wizard.
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Počítače, Přenosná zařízení
    Črv 14, 2017
    2× Komentováno
    K myšlence otestovat TrekStor SurfTab twin 11.6 nás přivedly dvě skutečnosti, v poslední době jej lze na internetu zakoupit za velmi atraktivní cenu a uživatelské recenze tohoto notebooku německé značky vyznívají velmi rozporuplně. Proč ale, když za dané peníze nabízí vcelku atraktivní konfiguraci jako displej s vysokým rozlišením, osvědčený procesor Intel Atom x5 či dostatek USB portů? Kde je zakopán pes?
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Počítače, Přenosná zařízení
    Črv 01, 2017
    6× Komentováno
    Opět se dostáváme k novince z dílen Umaxu (řečeno s nadhledem). Prostě tu máme nový cloudbook, který se pyšní 13,3palovým IPS displejem s plným HD rozlišením. V době masové propagace 4K u čehokoliv působí vlastně velmi adekvátně. Je na čase posunout rozlišení u levných notebooků kupředu, což VisionBook 13Wa dělá. Na takto levný stroj to není málo, dokáže vás motivovat ke koupi?
    Roman Nohejl
    Kategorie: Recenze, Videokamery
    Čer 09, 2017
    0× Komentováno

    Kdo zatouží po opravdu kvalitním univerzálním digitálním záznamníku událostí ve značné kvalitě, nesmí opomenout velmi pokročilý fotoaparát a 4K videokameru v jednom – Sony DSC-RX10M3. Zaujme ve svém již třetím sestavení především kvalitním zoom objektivem s 24mm až 600mm ohniskovým rozsahem pro fotografie.

    Roman Nohejl
    Kategorie: Recenze, Videokamery
    květen 19, 2017
    0× Komentováno
    Autor: digitalart, FreeDigitalPhotos.net

    Na trhu s příslušenstvím pro videokamery a fotoaparáty Sony, se objevil kabelový ovladač od čínské firmy JJC, která má ve svém portfoliu velké množství příslušenství v oboru pořizování záběrů, ať již statických či pohyblivých.

    Petr Máčal
    Kategorie: Recenze, Repro, sluchátka
    Dub 15, 2017
    1× Komentováno
    lamax sluchátka

    Firma Lamax je nám sympatická tím, že je původem česká, sídlící v Praze. Své produkty navrhuje a vymýšlí u nás v Česku, výroba probíhá (ostatně jako u spousty dalších výrobců) v Asii. A protože fandíme těm, kteří dokáží se ctí konkurovat velkým a zavedeným značkám, pojďme se dnes podívat na další kus z dílen Lamaxu, tentokrát na bezdrátová sluchátka Elite E-1 a zkusme se zaposlouchat do „beatů“.

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Bře 28, 2017
    14× Komentováno

    Již před čtvrt rokem jsme se poprvé zmínili o tomto stroji, který na papíře působil jako příjemné oživení scény ultralevných cloudbooků, říkejme jim klidně dále notebooky. Čekání se však i kvůli oslavám čínského nového roku protáhlo. Na rozdíl od aktérů známého dramatu jsme se dočkali. Vyplatila se zákazníkům trpělivost?

    Stránky