Recenze

  • Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Dub 03, 2020
    0× Komentováno
    Dnes testovaným zařízením se výrobce snaží nabídnout duchovního nástupce, resp. klon, dříve uvedených zařízení typu 2 v 1 - stejně velkého VisionBooku 11Wa a menšího 10Wi-S. Od každého si bere něco, vždy vlastním způsobem. Chce být zcela novým a neokoukaným modelem v nabídce Umaxu. To se mu dozajista daří...
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Bře 17, 2020
    0× Komentováno
    Odolný chytrý telefon a nízká cena? Přesně takové nabízí polský výrobce myPhone, jehož produkci známe z obou konců. Jednak od špičkového modelu Blade 2 Pro, druhak od nejlevnějšího Fun 6 Lite. Ironů máme v oku dokonce dvě generace, my se zaměříme na novinku.
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Repro, sluchátka
    Bře 04, 2020
    0× Komentováno
    Sluchátka Niceboy nejsou pro naše čtenáře žádnou novinkou, za poslední dobu jsme se mohli seznámit s HIVE podsie či HIVE bones. Dnes recenzovaným sluchátkům se nevíce blíží HIVE XL. HIVE 2 joy vás nebudou stát tolik peněz, jsou horší nebo nikoliv?
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Počítače, Přenosná zařízení
    Úno 16, 2020
    1× Komentováno
    Notebook HP nám do redakce zavítal po dlouhé době, což kvitujeme s radostí. Nečekejte herní stroj, takové nás nezajímají, spíše oceňujeme něco univerzálnějšího jako testovaný model. Vůbec ale netvrdíme, že půjde o slaboučkého rachitika. Kupujete řádně vybavený stroj pro plnohodnotné domácí použití.
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Repro, sluchátka
    Úno 05, 2020
    0× Komentováno
    Jako má Renault svoji Dacii, podobně má Lamax značku BML (sdílí stejného majitele) - tedy produkt, který vždy bude o něco levnější za cenu kompromisů. U akčních kamer to dříve fungovalo, i když BML již dlouho nevyrukovalo s ničím novým. Proč by tomu mělo být jinak u reproduktorů? Říkám si. Rovnou kupuji nový reproduktor BML S6, nechce se mi totiž čekat. A lidi na srovnávači cen jej chválí...
    Petr Máčal
    Kategorie: Recenze, Repro, sluchátka
    Úno 03, 2020
    0× Komentováno
    Lamax před Vánoci chrlil jednu novinku za druhou, podobně jako konkurence. Nabídka se potěšitelně rozrostla o další a další zařízení, zejména v oblasti těch "chytrých". Lamax startoval na trhu s akčními kamerami, přidal reproduktory a sluchátka. Ty mám od nich dosud nejraději. Posledním kouskem, který jsem mohl vyzkoušet, je model Street2, jenž se s pořizovací cenou 890 Kč řadí mezi dostupnější bezdrátové reproduktory. Na cenové akce si zatím musíme počkat.
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Pro 31, 2019
    0× Komentováno
    Nabídce na testování odolného hardwaru neodoláme nikdy, tyto věci nás baví. Testování není pouze o naměření výkonu a popisu funkčnosti. Lze si vyhrát s tím, co věc vydrží, přesně tento postup jsme zvolili u disku HD770G. Sáhli jsme třeba po Coca-Cole.
    Eva Kašíková
    Kategorie: Recenze, Repro, sluchátka
    Pro 11, 2019
    0× Komentováno
    Sluchátka Niceboy HIVE podsie, jsou stylová True Wireless sluchátka s MaxxBass technologií.Nemají kabel, jednotlivé špunty jsou od sebe odděleny a lze je použít i samostatně. Příslušenství sluchátek tvoří praktický box, ve kterém jsou uložena a zároveň dobíjena.
    Petr Máčal
    Kategorie: Recenze, Car audio a GPS navigace
    Lis 30, 2019
    0× Komentováno
    Je tomu několik let, co jsem si kupoval auto a napadlo mě, jak by mělo být možnostech dnešních technologií jednoduché vlastnit věcičku, která by mi auto lokalizovala a dala vědět, kde se zrovna nachází. Profesionální monitorovací systémy byly nad moje (a obecně hodně předražené) možnosti. A nyní přichází Lamax s touto myšlenkou. Uchopili tento nápad za správný konec? Co vše vlastně za své peníze dostaneme?
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Lis 28, 2019
    0× Komentováno
    Telefony značky myPhone nejsou pro naše čtenáře novinkou, volili jsme levnější modely, které se neobešly bez kompromisů. Hammer Blade 2 Pro se nezdráháme naopak označit za vlajkovou loď tohoto polského výrobce. Do odolného těla vměstnal i výkonný hardware jako 8jádrový procesor, 6 GB RAM či 128GB úložiště s 16Mpix fotoaparátem. Podařilo se?
    Eva Kašíková
    Kategorie: Recenze, Repro, sluchátka
    Lis 20, 2019
    2× Komentováno
    Sluchátka Niceboy HIVE bones využívají technologii vedení zvuku přes lícní kosti. Váš zvukovod zůstává stále otevřený, takže slyšíte zvuky okolí. Pro mne je toto nesporná výhoda, například při jízdě na kole nebo při běhání. Ten, kdo se naopak chce od okolních zvuků oprostit, tomu bychom je nedoporučovali.
    Jiří Ptáčník
    Kategorie: Recenze, Počítače, Zesilovače a receivery
    Lis 20, 2019
    3× Komentováno
    usb dac
    Nadstandardní komponenty BurrBrown a ESS Sabre v DAC přístroji za nízkou cenu? S pár kompromisy si lze sáhnout na dost slušný zvuk za 400 korun. Například jako upgrade zvuku k notebooku je to dobrá koupě. K mobilu už je to dosti kompromisní. Zaujmout může i jako možnost vestavby například do reproboxů, nebo k Raspberry Pi.
    Petr Máčal
    Kategorie: Recenze, Car audio a GPS navigace, Videokamery
    Lis 05, 2019
    0× Komentováno
    Lamax poměrně dynamicky rozšiřuje svou nabídku. Zatímco ještě před několika málo lety jsme jej mohli znát coby českého producenta sluchátek a reproduktorů, již nějaký čas trh obohacuje akčními kamerami, autokamerami a dokonce navigací. Kamera do auta s označením C9 byla předmětem našeho testu a není třeba dodávat, že moje zvědavost byla velká.
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Počítače
    Lis 01, 2019
    0× Komentováno
    Jednou za čas mě přepadne touha hledat nejlepší příslušenství pro notebooky. Reproduktorů jsme již měli v redakci mraky, podobné množství akčních kamer či powerbank. Delší dobu mě mysl nutila uvažovat nad chladicími podložkami. Yenkee se neosvědčila zcela, podobně Trust GXT 220 (bez recenze), takže se vtírala myšlenka zkusit osvědčenou firmu, která má s chlazením bohaté zkušenosti, Cooler Master.
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Repro, sluchátka
    Říj 30, 2019
    0× Komentováno
    Spolu s Halloweenem (resp. v USA po Dni díkůvzdání) nás již několik dní prodejci atakují nabídkami na tzv. Black Friday, prodejní akci importovanou s již zmíněným svátkem z USA. Každý někdy podlehne a koupí věc, kterou nepotřebuje. Zalíbila ss Ferrari PowerBank Soft Rubber 5000 mAh Black. Záložní kapesní baterie jako každá jiná, pouze vybavená logem Ferrari. Za cenu prý o 40 % nižší, nekupte to. :o)

    Stránky