Recenze

  • Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Repro, sluchátka
    květen 03, 2021
    0× Komentováno
    Po myši, chladicí podložce a sluchátkách nám v zásilkovně „přistály“ herní stereo reproduktory, které umí různé „cool“ věci. Hlavně nabídnou bezdrátové připojení pomocí Bluetooth 5.0 a manuální regulaci hlasitosti a basů. Sluchátka Argon 600 nás po zvukové stránce oslovila, bude tomu tak i u reproduktorů?
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Počítače, Přenosná zařízení
    Dub 20, 2021
    0× Komentováno
    Chladícím podložkám jsme se párkrát věnovali. Šlo o levnější modely a jejich přínos vnímáme spíše jako diskutabilní. Nyní tu máme o poznání luxusnější provedení. To mě donutilo se zamyslet více nad tím, k čemu může být taková věc užitečná...
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Počítače
    Bře 21, 2021
    1× Komentováno
    V minulé recenzi myš Oryx M300 Duke jsem naznačil, že bych se nebránil sáhnout ani po levnější verzi M220 Zen. No, produktové oddělení nás vyslyšelo a do redakce nám zaslali také základní verzi Zen na test. Ten právě nyní čtete. Vyplatí se šetřit?
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, HTPC, MMC, Počítače
    Úno 15, 2021
    0× Komentováno
    Polská značka nás nedávno vcelku překvapila sluchátky Argon 600, a proto jsme se již bez větších předsudků pustili i do testování herní myši Krypton 550. Produktoví specialisté si evidentně libují v chemických názvech vzácných plynů, nemyslíte? Jak tedy zvládají navrhnout herní myš?
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Počítače, Repro, sluchátka
    Pro 31, 2020
    0× Komentováno
    Video z rozbalování testovaných sluchátek tu již bylo, nyní přinášíme i jejich recenzi. Jde o sluchátka, která ve vaší peněžence díru neudělají, i když jistě existují i levnější řešení. Čím nás mohou Genesis Argon 600 oslovit?
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Repro, sluchátka
    Pro 11, 2020
    0× Komentováno
    Nejsem fandou „špuntových“ sluchátek, raději mám na hlavě něco jako Otík z filmu Vesničko má středisková a podobně jako on bez drátů, HIVE 2 joy mi plně vyhovují. Přesto chápu, že vy můžete mít preference zcela jiné. Na velikosti jednoduše záleží. Pins jsou pravým opakem, subtilní True Wireless řešení zdaleka nesází pouze na velikost, tedy malost…
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Počítače
    Lis 29, 2020
    2× Komentováno
    Recenzí herních zařízení u nás na webu najdete poskrovnu, když nám byla nabídnuta myš z dílen značky Niceboy, řekl jsem si, proč ji nezkusit, i když do moc bitev se ORYX M300 Duke asi nezapojí. Má však smysl pouze pro hráče?
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Car audio a GPS navigace, Repro, sluchátka
    Říj 29, 2020
    0× Komentováno
    Nedávno mi vyvstala potřeba nové USB nabíječky do auta. Pro větší univerzálnost jsem si řekl, že ji zkusím spojit s handsfree sadou. Dvě takové, za poměrně přijatelnou cenu 299 nebo 399 Kč, nabízí na svém webu Lidl. Má to smysl?
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Srp 19, 2020
    0× Komentováno
    Z telefonu myPhone Hammer Iron 3 jsme příliš nadšení nebyli pro jeho hardwarovou nedostatečnost a absenci 4G. Výrobce však vyrukoval s modelem LTE, který vypadá stejně, uvnitř jde však o úplně jiný stroj. Přirovnali bychom jej ke Golfu GTI, ten je stále “lidovým” Golfem. Proti základnímu modelu s výkonem kolem 100 koní jde však o zcela jiný stroj, krotící stádo 230 plnokrevníků.
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Videokamery
    Črv 13, 2020
    0× Komentováno

    Niceboy rozšiřuje své portfolio o novou univerzální autokameru PILOT XRS. Novinka na trhu potěší bohatou výbavou v čele s Full HD rozlišením při 30 fps, objektivem se světelností f/1,8, praktickým magnetickým držákem, 2,45”LCD displejem a zabudovaným WiFi.

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Črv 13, 2020
    2× Komentováno
    Jistě znáte scény z filmů, kde, pro zvýšení napětí, při kopírování dat do nebo z počítače toho úplně nejvíc nejzlejšího padoucha prožívá hlavní hrdina perné chvíle, protože to jde prostě strašně pomalu. Kdyby měl po ruce testovaný SSD disk AData SE760, asi by si ušetřil mnoho nervů a potu...
    Petr Máčal
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Črv 01, 2020
    4× Komentováno
    Niceboy roste. Firma, která se v nedávné době přihlásila ke sponzoringu české fotbalové reprezentace, nemůže mít malé cíle. Již drahnou dobu Niceboy nevyhledávám jen skrze reproduktory a sluchátka, svůj nabízený sortiment značně rozšiřuje. Jako téměř nesportovec, jsem se podíval na základní fitness náramek X-fit ACTIVE. Ale až tak základní mi nepřipadá.
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Repro, sluchátka
    květen 12, 2020
    2× Komentováno
    Sluchátka Lamax Base1 již “z praku” nabízejí dobrý poměr ceny a výkonu - 790 Kč neomráčí ani méně movité. Nabízejí kromě klasické reprodukce přes Bluetooth 5.0 i audio kabel (když se vybijí) specialitku v podobě přehrávání hudby z micro SD karty (podobně jako drobný bezdrátový reproduktor Sphere SP-1). Umí být autonomním přehrávačem hudby umístěným přímo na hlavě. Tím z masy sluchátek na trhu vyčnívají podobně jako doga na výstavě beaglů.
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Elektro, Přenosná zařízení
    Dub 22, 2020
    0× Komentováno
    Pro dnešní recenzi, či spíše preview, jsme konkrétně zvolili prostřední variantu powerbanky značky Lamax s kapacitou 15 000 mAh (existují ještě 10 000 mAh a 20 000 mAh). Prostě zlatou střední cestu jako optimální volbu pro náročnějšího kupce, který nechce neustále řešit dobíjení záložního zdroje pro svůj mobilní telefon a popř. jej využije pro tablet i úsporný notebook s USB-C napájením.
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Elektro
    Dub 21, 2020
    0× Komentováno
    V dnešní době napadne i ty, kteří tak dříve nečinili, pořídit si zastřihovač vlasů. Jeden z levnějších, Eta Tommy, jsme zakoupili a zkusíme netradičně napsat i jeho recenzi. Zejména v akci Ety, kdy dala 20% slevu na řadu výrobků, vyšel velmi levně.

    Stránky