Recenze

  • Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Srp 13, 2014
    0× Komentováno

    Nadpis zní jako klišé, protože za velmi rozumnou cenu nabízí testovaný tablet dost. Souboj na nože (i meče) by s dříve testovaným „Swordem“ prohrál Vegas podobně, jako „gambler“ nemůže nikdy vyhrát v ruletě, ale v poměru cena / výkon se mince obrací.

    Roman Nohejl
    Kategorie: Recenze, Videokamery
    Črv 28, 2014
    8× Komentováno

    Sony Cyber-shoot DSC - RX10 je robustní kompaktní fotoaparát s možností záznamu fotografií do RAW, videa 50p/60p a potenciálem velkých kreativních možností. Při testování takto univerzálního přístroje, který snoubí kvalitní fotoaparát s neméně kvalitním Full HD záznamem videa, jsem se (jak je mým zvykem) soustředil na video část. Důkladné ohodnocení fotografické části určitě na internetu objevíte...

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Črv 21, 2014
    2× Komentováno

    Žijeme ve 21. století, kdy máte internet prakticky kdekoliv a prakticky v čemkoliv – v tabletu, chytrém telefonu či lepším notebooku. Pokud to nestačí, můžete si pořídit přenosný 3G router s Wi-Fi, který připojí až 10 zařízení. Výběr není malý, my si dnes představíme TP-Link M5350.

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze,
    Črv 07, 2014
    0× Komentováno

    Letos se již pod dvacáté uskutečnil začátkem léta festival Rock fot People. Na letiště do Hradce Králové tento rok zavítalo na akci s rozpočtem přes 40 milionů Kč celkem 27 000 návštěvníků.

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Čer 16, 2014
    0× Komentováno

    Není to dávno, co jsme vám tuto novinku z portfolia HP představili. Už tehdy mě velmi zajímala, a protože cena není vysoká, půjčili jsme ji na recenzi. Je to pouze dotykový notebook s ohebným displejem, anebo opravdový všeuměl?

    Roman Nohejl
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení, Elektro
    Čer 14, 2014
    3× Komentováno

    Pro dnešní test SDXC (Secure Digital Extended Capacity) paměťových karet jsem zvolil tři, které mám ve svém vlastnictví. Všechny využívám k záznamu Full HD videa. Jedna z nich vystačí i na záznam v rozlišení 4K.

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    květen 30, 2014
    3× Komentováno

    Pokud patříte k těm, kteří soudí, že tablet bez 3G modemu není skutečným tabletem, možná oceníte dnešní recenzi Sencor Element 7.85Q102G. Nabízí pouze 3G modem pro dobrou práci s internetem kdekoliv, anebo má další eso v rukávu?

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    květen 16, 2014
    0× Komentováno

    Dnešní srovnávací test bude jiný, než ostatní. Na kobylku jsme se podívali rovnou dvěma základním notebookům Hewlett-Packard určeným pro domácí či firemní použití. Liší se při tom „pouze“ použitou platformou. Historicky tedy zrcadlí „odvěký boj“ dvou gigantů: AMD a Intelu. Kdo vyhrál bitvu?

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Dub 25, 2014
    0× Komentováno

    Zkuste na chvíli zavřít oči a zamyslet se, co od tabletu očekáváte. Pokud zůstanete ve své fantazii nohama na zemi, vsadil bych se, že Ainol Numy3G Sword to umí. Pokud váš rozpočet unese částku přes 3 000 Kč, soustřeďte se na tuto recenzi.

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Bře 31, 2014
    0× Komentováno

    Herní notebooky MSI patří tradičně k těm nejvýkonnějším na českém trhu. Model GS70 Stealth nenabízí pouhou brutální sílu, tvůrce při jeho návrhu přemýšlel.

    Tomáš Slavíček
    Kategorie: Recenze, Editace videa
    Bře 05, 2014
    0× Komentováno

    Zoner Photo Studio je, pro české fotografy známý pojem, komplexní software pro správu, úpravu a publikování fotografií. Každoročně přitom vychází jeho nová verze. V té poslední se vývojáři zaměřili především na změnu vizuální podoby Editoru a propojení programu s dalšími aplikacemi.

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Videokamery
    Úno 25, 2014
    0× Komentováno

    Společnost Canon představila minulou středu v restauraci na streše obchodního domu Kotva novinářům své novinky pro rok 2014 v portfoliu fotoaparátů, kamer, tiskáren či kalkulaček. Nebylo jich málo, proto vybíráme nejzajímavější fotoaparáty a tiskárny.

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Úno 17, 2014
    7× Komentováno

    Element může znamenat základní část celku nebo přírodní živel. První význam testovaný tablet naplňuje, představuje skutečný základ mezi tablety. Přes to nabízí dost v konkurenci se stejně „osekanou“ výbavou. Procesor má dvě jádra, grafika hned čtyři a výdrží atakuje skoro 5 hodin. Nezkrotný živel však rozhodně nečekejme.

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze,
    Úno 10, 2014
    2× Komentováno
    Autor: graur codrin, FreeDigitalPhotos.net

    Svět svobodného softwaru čítá bohaté spektrum programů, pro někoho může nabízet i zcela neočekávaně kvalitní závodní automobilové simulátory. Pár si jich dnes představíme.

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Led 31, 2014
    0× Komentováno

    Jste příznivci malých 7palcových tabletů, ale požadujete současně i výkon a výdrž akumulátoru? V tom případě jistě nestojíte o laciné tretky s 1GHz procesorem, mizerným rozlišením i výdrží. Připlatíte-li si, ochutnáte zcela jinou kávu. Místo „turka“ v platovém kelímku na „perónu“ si můžete s Pipo U2 dopřát lahodné Caffe Latte. Přijměte pozvání na malou ochutnávku...

    Stránky

  • Poradna

  • Komerční odkazy

  • Anketa

    Jak přijímáte televizní vysílání?
  • Inzerce

  • Užitečné články k přečtení

    virtuální adresa pro zásilky ze zahraničí

    Nakupovat v zahraničí může být velmi výhodné. Mnohdy ale prodejci nedoručují do našich končin. Naštěstí existují služby pro přeposlání zboží. Tyto služby vychází občas i levněji, než doručení přímé.

    gramofon

    Prodeje gramodesek dramaticky rostou, stejně tak přibývá lidí poslouchajících hudbu z gramofonu. Analogově. Je to nostalgie, je to magie, může to být i kvalitní zvuk. Ale má to smysl?