Recenze

  • Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Pro 02, 2014
    6× Komentováno

    Slíbili jsme vám recenzi „prvního z levných“ a my sliby plníme. Maličké zařízení s plnohodnotnými Windows 8.1 a solidní výdrží baterie za přijatelnou cenu se ukázalo se svými klady i zápory.

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Lis 25, 2014
    5× Komentováno

    Jádro ARM Cortex-A17 bylo čtenářům představeno již letos v únoru a slibovalo poměrně solidní nárůst výkonu oproti starším platformám - až o 60 % více ve srovnání s procesorem Cortex-A9. A něco na tom je.

    Roman Nohejl
    Kategorie: Recenze, Videokamery
    Lis 18, 2014
    23× Komentováno

    Jak jsem předeslal minule, dnes se zaměříme na samotné ovládání a nastavování záznamu a kamery samotné prostřednictvím displeje LCD Xtra Fine. Podíváme se i na výsledná videa a fotografie a shrneme si dojmy, klady a zápory této kamery.

    Jiří Ptáčník
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Lis 12, 2014
    6× Komentováno

    Příjemné rozměry a cena, maximální výbava. S tímto tabletem můžete pohodlně pracovat, prohlížet web i si užívat multimedií včetně her. A na cestách lze být pořád online. A telefon? Ten nosit nemusíte, protože Talos II je dvousimkový. Prostě tablet, který toho za svou cenu nabízí opravdu hodně.

    Roman Nohejl
    Kategorie: Recenze, Videokamery
    Lis 10, 2014
    2× Komentováno

    Dnes se zaměříme na podrobný popis zbytku kamery, který jsme minule nestihli, popíšeme užitečné „maličkosti“ jako OLED hledáček, mikrofon, akumulátor, kolébka pro blesk apod.

    Roman Nohejl
    Kategorie: Recenze, Videokamery
    Říj 30, 2014
    0× Komentováno

    První 4K videokameru pro čistě spotřebitelskou část příznivců natáčení videa vyprodukoval japonský elektronický gigant, Sony.  Je vybavena možností pokročilého ovládání i spolehlivou plnou automatikou, jak je u této firmy léta dobrým zvykem. Její kompaktní velikost a vzhled lahodící oku nadchne nejednoho fanouška video techniky obecně. Její prioritou je 4K obraz. Dnes nás čeká první seznámení s tímto strojem - jeho podrobné specifikace, popis těla, objektivu, ovladačů a slotů, sluneční clony a některých základních funkcí.

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Říj 10, 2014
    0× Komentováno

    Jistě znáte pojem tuning a jistě víte, že k němu sem tam sáhnou i samotní výrobci automobilů, aby zatraktivnili vlastní vozy pro klientelu, které nestačí běžná „sériovka“. Právě k takovému kroku se odhodlalo i HP, když z obyčejného Pavilionu 15 vykouzlilo Beats Edition. Jde jen o pozlátko, anebo se úprava opravdu povedla?

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Zář 29, 2014
    0× Komentováno

    Neuplynul rok od recenze Pipo M8 HD, které ve srovnání s dnes testovaným Pipo T9 působí skoro nevyzrále. Co mi u M8 chybělo, T9 má – 3G a GPS. V menším těle při větší síle i výdrži. Cenový rozdíl při tom není velký.

    Roman Nohejl
    Kategorie: Recenze, Videokamery
    Zář 11, 2014
    5× Komentováno

    Nedávno jsme otestovali velmi vydařenou RX10 podobné konstrukce. Dnes se podívám na zoubky jejímu jednoduššímu bráškovi, který je ač o mnoho levnější, stále velmi dobrý a udělá svému majiteli mnoho radosti.

    Lukáš Honek
    Kategorie: Recenze, Videokamery
    Zář 04, 2014
    12× Komentováno
    recenze ilce-6000

    Stejný snímací senzor jako zrcadlovka, ale menší hmotnost i rozměry. Sony Alfa 6000 neboli ILCE-6000 přesně toto poskytuje. Při vynikající kvalitě obrazu i rychlosti. A na rozdíl od mnohé konkurence disponuje integrovaným hledáčkem a bleskem.

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Srp 23, 2014
    2× Komentováno

    Konečně přinášíme slibovanou recenzi opravdového drsňáka mezi chytrými mobilními telefony, který si na něj jenom nehraje, drsný zkrátka je. Snese opravdu hodně, což naznačuje certifikace IP 67.

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Srp 13, 2014
    0× Komentováno

    Nadpis zní jako klišé, protože za velmi rozumnou cenu nabízí testovaný tablet dost. Souboj na nože (i meče) by s dříve testovaným „Swordem“ prohrál Vegas podobně, jako „gambler“ nemůže nikdy vyhrát v ruletě, ale v poměru cena / výkon se mince obrací.

    Roman Nohejl
    Kategorie: Recenze, Videokamery
    Črv 28, 2014
    8× Komentováno

    Sony Cyber-shoot DSC - RX10 je robustní kompaktní fotoaparát s možností záznamu fotografií do RAW, videa 50p/60p a potenciálem velkých kreativních možností. Při testování takto univerzálního přístroje, který snoubí kvalitní fotoaparát s neméně kvalitním Full HD záznamem videa, jsem se (jak je mým zvykem) soustředil na video část. Důkladné ohodnocení fotografické části určitě na internetu objevíte...

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Črv 21, 2014
    2× Komentováno

    Žijeme ve 21. století, kdy máte internet prakticky kdekoliv a prakticky v čemkoliv – v tabletu, chytrém telefonu či lepším notebooku. Pokud to nestačí, můžete si pořídit přenosný 3G router s Wi-Fi, který připojí až 10 zařízení. Výběr není malý, my si dnes představíme TP-Link M5350.

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze,
    Črv 07, 2014
    0× Komentováno

    Letos se již pod dvacáté uskutečnil začátkem léta festival Rock fot People. Na letiště do Hradce Králové tento rok zavítalo na akci s rozpočtem přes 40 milionů Kč celkem 27 000 návštěvníků.

    Stránky