Recenze

  • Roman Nohejl
    Kategorie: Recenze, Videokamery
    Úno 14, 2015
    0× Komentováno

    Mám zde tu čest představit vám velmi elegantní digitální zrcadlovku, zaznamenávající v JPEG i RAW s možností natáčení FHD videa 25p v MOV/MP4. Osloví nenáročné uživatele, toužící po DSLR přístroji, ovšem pokud možno menším a lehčím než je tomu u standardních zrcadlovek. Právě těm Canon EOS 100D udělá určitě radost.

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Úno 08, 2015
    8× Komentováno

    Chromebooků jsme se na našem webu již několikrát, obrazně řečeno, dotkli. Konečně se nám ale poštěstilo moci se takového stroje dotknout reálně, otestovat jej a moci se podělit o zkušenosti. A řekneme-li Chromebook, jistě většině našich čtenářů vyvstane na mysl značka Acer.

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Led 16, 2015
    0× Komentováno
    Využito obrázku od autora graur codrin, FreeDigitalPhotos.net

    O levném notebooku HP Stream 14 jste již na našem webu mohli číst kratší seznámení, dnes vám servírujeme kompletní recenzi, kde se dočtete více o jeho výkonu, výdrži i zpracování. Musíme předeslat, že za 9 000 Kč dostáváte produkt, který se může „potykat“ s nejedním ultrabookem. Hledáte-li dobrý poměr cena / výkon, nechte se překvapit. Patříte-li navíc mezi fanoušky „cloudu“, dobře pro vás.

    Jiří Ptáčník
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Led 12, 2015
    0× Komentováno
    Prestigio MultiPad Quantum 8.0 3G

    Chcete standardní, leč dobře provedený tablet, s podporou mobilního internetu a volání? A chcete utratit co nejnižší částku? Pak Quantum 3G je asi nejlepší volbou za málo peněz. 

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Elektro
    Pro 16, 2014
    0× Komentováno

    Svět je zavalen tablety a chytrými telefony, které nevydrží na baterii zrovna dlouho. To bývá problém zejména v situacích, kdy se nedostanete několik dní k elektrické zásuvce. Problém může vyřešit sekundární akumulátor, jakým je třeba TP-Link TL-PB10400.

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Pro 15, 2014
    0× Komentováno

    Na trhu najdeme vcelku dost dětských tabletů, ale většinou jsou spíše hračky, v tomhle je testovaný kus jiný, jde o plnohodnotný tablet s plnohodnotným Androidem, který je kromě hravého vzhledu vyzbrojen také aplikací umožňující rodičům mít obsah tabletu plně pod kontrolou.

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Car audio a GPS navigace
    Pro 05, 2014
    0× Komentováno

    Na konci června přišly nové Mapy.cz a spolu s nimi i nová funkce, jménem Panorama, která nabízí uživatelům širokoúhlý pohled z ulice. Principiálně jde o věc podobnou Street View, ale na území ČR jde dále – např. do vedlejších uliček a doostří i cedulky na dveřích s otevírací dobou. V plánu jsou i interiéry budov.

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Pro 02, 2014
    6× Komentováno

    Slíbili jsme vám recenzi „prvního z levných“ a my sliby plníme. Maličké zařízení s plnohodnotnými Windows 8.1 a solidní výdrží baterie za přijatelnou cenu se ukázalo se svými klady i zápory.

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Lis 25, 2014
    5× Komentováno

    Jádro ARM Cortex-A17 bylo čtenářům představeno již letos v únoru a slibovalo poměrně solidní nárůst výkonu oproti starším platformám - až o 60 % více ve srovnání s procesorem Cortex-A9. A něco na tom je.

    Roman Nohejl
    Kategorie: Recenze, Videokamery
    Lis 18, 2014
    23× Komentováno

    Jak jsem předeslal minule, dnes se zaměříme na samotné ovládání a nastavování záznamu a kamery samotné prostřednictvím displeje LCD Xtra Fine. Podíváme se i na výsledná videa a fotografie a shrneme si dojmy, klady a zápory této kamery.

    Jiří Ptáčník
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Lis 12, 2014
    6× Komentováno

    Příjemné rozměry a cena, maximální výbava. S tímto tabletem můžete pohodlně pracovat, prohlížet web i si užívat multimedií včetně her. A na cestách lze být pořád online. A telefon? Ten nosit nemusíte, protože Talos II je dvousimkový. Prostě tablet, který toho za svou cenu nabízí opravdu hodně.

    Roman Nohejl
    Kategorie: Recenze, Videokamery
    Lis 10, 2014
    2× Komentováno

    Dnes se zaměříme na podrobný popis zbytku kamery, který jsme minule nestihli, popíšeme užitečné „maličkosti“ jako OLED hledáček, mikrofon, akumulátor, kolébka pro blesk apod.

    Roman Nohejl
    Kategorie: Recenze, Videokamery
    Říj 30, 2014
    0× Komentováno

    První 4K videokameru pro čistě spotřebitelskou část příznivců natáčení videa vyprodukoval japonský elektronický gigant, Sony.  Je vybavena možností pokročilého ovládání i spolehlivou plnou automatikou, jak je u této firmy léta dobrým zvykem. Její kompaktní velikost a vzhled lahodící oku nadchne nejednoho fanouška video techniky obecně. Její prioritou je 4K obraz. Dnes nás čeká první seznámení s tímto strojem - jeho podrobné specifikace, popis těla, objektivu, ovladačů a slotů, sluneční clony a některých základních funkcí.

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Říj 10, 2014
    0× Komentováno

    Jistě znáte pojem tuning a jistě víte, že k němu sem tam sáhnou i samotní výrobci automobilů, aby zatraktivnili vlastní vozy pro klientelu, které nestačí běžná „sériovka“. Právě k takovému kroku se odhodlalo i HP, když z obyčejného Pavilionu 15 vykouzlilo Beats Edition. Jde jen o pozlátko, anebo se úprava opravdu povedla?

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Zář 29, 2014
    0× Komentováno

    Neuplynul rok od recenze Pipo M8 HD, které ve srovnání s dnes testovaným Pipo T9 působí skoro nevyzrále. Co mi u M8 chybělo, T9 má – 3G a GPS. V menším těle při větší síle i výdrži. Cenový rozdíl při tom není velký.

    Stránky