Recenze

  • Eva Kašíková
    Kategorie: Recenze, Repro, sluchátka
    Pro 11, 2019
    0× Komentováno
    Sluchátka Niceboy HIVE podsie, jsou stylová True Wireless sluchátka s MaxxBass technologií.Nemají kabel, jednotlivé špunty jsou od sebe odděleny a lze je použít i samostatně. Příslušenství sluchátek tvoří praktický box, ve kterém jsou uložena a zároveň dobíjena.
    Petr Máčal
    Kategorie: Recenze, Car audio a GPS navigace
    Lis 30, 2019
    0× Komentováno
    Je tomu několik let, co jsem si kupoval auto a napadlo mě, jak by mělo být možnostech dnešních technologií jednoduché vlastnit věcičku, která by mi auto lokalizovala a dala vědět, kde se zrovna nachází. Profesionální monitorovací systémy byly nad moje (a obecně hodně předražené) možnosti. A nyní přichází Lamax s touto myšlenkou. Uchopili tento nápad za správný konec? Co vše vlastně za své peníze dostaneme?
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Lis 28, 2019
    2× Komentováno
    Telefony značky myPhone nejsou pro naše čtenáře novinkou, volili jsme levnější modely, které se neobešly bez kompromisů. Hammer Blade 2 Pro se nezdráháme naopak označit za vlajkovou loď tohoto polského výrobce. Do odolného těla vměstnal i výkonný hardware jako 8jádrový procesor, 6 GB RAM či 128GB úložiště s 16Mpix fotoaparátem. Podařilo se?
    Eva Kašíková
    Kategorie: Recenze, Repro, sluchátka
    Lis 20, 2019
    2× Komentováno
    Sluchátka Niceboy HIVE bones využívají technologii vedení zvuku přes lícní kosti. Váš zvukovod zůstává stále otevřený, takže slyšíte zvuky okolí. Pro mne je toto nesporná výhoda, například při jízdě na kole nebo při běhání. Ten, kdo se naopak chce od okolních zvuků oprostit, tomu bychom je nedoporučovali.
    Jiří Ptáčník
    Kategorie: Recenze, Počítače, Zesilovače a receivery
    Lis 20, 2019
    3× Komentováno
    usb dac
    Nadstandardní komponenty BurrBrown a ESS Sabre v DAC přístroji za nízkou cenu? S pár kompromisy si lze sáhnout na dost slušný zvuk za 400 korun. Například jako upgrade zvuku k notebooku je to dobrá koupě. K mobilu už je to dosti kompromisní. Zaujmout může i jako možnost vestavby například do reproboxů, nebo k Raspberry Pi.
    Petr Máčal
    Kategorie: Recenze, Car audio a GPS navigace, Videokamery
    Lis 05, 2019
    0× Komentováno
    Lamax poměrně dynamicky rozšiřuje svou nabídku. Zatímco ještě před několika málo lety jsme jej mohli znát coby českého producenta sluchátek a reproduktorů, již nějaký čas trh obohacuje akčními kamerami, autokamerami a dokonce navigací. Kamera do auta s označením C9 byla předmětem našeho testu a není třeba dodávat, že moje zvědavost byla velká.
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Počítače
    Lis 01, 2019
    0× Komentováno
    Jednou za čas mě přepadne touha hledat nejlepší příslušenství pro notebooky. Reproduktorů jsme již měli v redakci mraky, podobné množství akčních kamer či powerbank. Delší dobu mě mysl nutila uvažovat nad chladicími podložkami. Yenkee se neosvědčila zcela, podobně Trust GXT 220 (bez recenze), takže se vtírala myšlenka zkusit osvědčenou firmu, která má s chlazením bohaté zkušenosti, Cooler Master.
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Repro, sluchátka
    Říj 30, 2019
    0× Komentováno
    Spolu s Halloweenem (resp. v USA po Dni díkůvzdání) nás již několik dní prodejci atakují nabídkami na tzv. Black Friday, prodejní akci importovanou s již zmíněným svátkem z USA. Každý někdy podlehne a koupí věc, kterou nepotřebuje. Zalíbila ss Ferrari PowerBank Soft Rubber 5000 mAh Black. Záložní kapesní baterie jako každá jiná, pouze vybavená logem Ferrari. Za cenu prý o 40 % nižší, nekupte to. :o)
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Elektro, Přenosná zařízení
    Říj 29, 2019
    1× Komentováno
    Test powerbanky jsme vám dlouho nenabídli, při tom se rychle píší a práce s tím taky není tolik. :o) Ale vážně. Naposledy to byla snad odolná AData D16750 (resp. D8000L), kde jsme se více zaměřili na pokusy ji zničit. Slouží stále. Dnes tu máme obyčejnou za to kapacitně obrovskou P20100 za přijatelnou cenu. A to není jediný parametr, ve kterém předčila nezničitelného sourozence...
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Repro, sluchátka
    Říj 06, 2019
    0× Komentováno
    Dražší reproduktory Eneby z Ikea doznaly poměrně dobrých hodnocení od různých recenzentů na našem webu (myšleno českém). Proto nám nedalo, zakoupili jsme ten nejmenší z rodiny, přenosný s netradičním vzhledem oproti konkurenci.
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Repro, sluchátka
    Zář 21, 2019
    0× Komentováno
    Po delší době se dostáváme k reproduktoru značky Lamax a rovnou k jednomu z vrcholných modelů přenosného Bluetooth reproduktoru Vibe1. Ten se vyzbrojil vedle 12 W také ochranou IP65 a sympatickým designem.
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Počítače
    Zář 11, 2019
    0× Komentováno
    Dlouho jsem u svých notebooků hluk a aktivní chlazení neřešil. Prostě ho prostě neměly, díky Atomu či Celeronu N si vystačili s pasivním chlazením. Zatoužil jsem však po výkonu Intel Core i5 procesoru, více RAM (2 ani 4 GB už mi nestačí) a plnohodnotném SSD disku, což s sebou nese opět aktivní chlazení a hluk ventilátoru...
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Repro, sluchátka
    Srp 19, 2019
    0× Komentováno
    Niceboy RAZE 2 twins se nebojí originality a inovativního přístupu. Navíc opět nabízí ochranu proti vodě IPx7. RAZE 2 twins tvoří dva menší reproduktory s možností pevného fyzického spojení a ještě překrytí ochrannou gumou, která dodá potřebný styl a základní odolnost při pádu. Každý nabízí výkon 12 W, propojeny jsou navzájem technologií True Wireless a k počítači či mobilu se připojí prostřednictvím Bluetooth 4.2.
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Car audio a GPS navigace
    Črv 30, 2019
    0× Komentováno
    I v dnešní době je hodně lidí, kteří telefonování za volantem řeší po staru – buď nevolají, nebo zvednou telefon k uchu, bezpečnost nebezpečnost, pokuta ne pokuta. Já jsem nějakou dobu toto řešil telefonem v držáku a hlasitým odposlechem. Levné, ale nepohodlné. Do doby, než na mě vykoukl testovaný produkt od BML doslova za pár korun…
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Repro, sluchátka
    Črv 15, 2019
    0× Komentováno
    Cena Red Dot Award za design z roku 2016, hliníkové tělo s perforací pro průchod zvuku, kompaktní rozměry a prakticky nulová výbava. Stačí to na konkurenci?

    Stránky