Recenze

  • Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Elektro
    Črv 08, 2015
    0× Komentováno

    Dnešní test bude neobvyklý. V době, kdy pomalu nastupuje standard USB 3.1, jsme si na paškál vzali rovnou dva huby USB 3.0. Jeden patří do ranku luxusních periferií nejen cenou, druhý cílí na běžného uživatele. Jaký je mezi nimi rozdíl a vyplatí se do nich vůbec investovat, když vlastníte starší replikátor portů pro USB 2.0?

    Petr Máčal
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Čer 15, 2015
    0× Komentováno

    Dnes si představíme mobilní telefon firmy Leagoo. Jedná se relativně novou hongkongskou společnost (vznikla v dubnu 2014), zaměřenou přímo a jen (alespoň zatím) na chytré telefony pracující na platformě Android. V české distribuci nabízí modely Lead 1 až Lead 5. Má za cíl zákazníkovi nabízet kvalitně zpracovaná zařízení za přijatelné ceny. Podíváme se, jak se jí to daří.

    Roman Nohejl
    Kategorie: Recenze, Videokamery
    Čer 07, 2015
    9× Komentováno

    Velmi elegantní kompaktní fotoaparát (v bílém provedení), který se bez problému vejde i do malé kapsy u košile a díky jeho hmotnosti tam díru určitě neudělá. S jeho možnostmi a kvalitou snímků i videa, je to ale právě naopak...

    Roman Nohejl
    Kategorie: Recenze, Elektro
    květen 25, 2015
    0× Komentováno

    Kvalitní videokamera či fotoaparát je jedna věc, zároveň ale potřebujete dostatečně rychlou paměťovou kartu s adekvátní kapacitou. Tím spíše, chcete-li se věnovat záznamu Full HD a 4K videa. Jednu takovou vám dnes představíme.

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    květen 08, 2015
    0× Komentováno

    Tentokrát jsme si pro test vybrali základní notebook HP 15, který však do vínku dostal výbavu vyšší třídy. Zajímavým jej činí kombinace úsporného procesoru s integrovaným grafickým jádrem pro běžné užívání a dedikované grafické karty Nvidia GeForce 820M pro dávku 3D výkonu na hry.

    Roman Nohejl
    Kategorie: Recenze, Videokamery
    Dub 27, 2015
    3× Komentováno

    V první části recenze jsme si popsali fotoaparát – tělo, objektiv či vnitřní hardware. Dnes nás čeká popis režimů snímání a jeho schopností při pořizování videa a fotografií. Podělíme se s vámi o závěrečné resumé.

    Roman Nohejl
    Kategorie: Recenze, Videokamery
    Dub 14, 2015
    0× Komentováno

    K otestování jsem dostal do rukou digitální fotoaparát s možností záznamu Full HD videa, na konci s označením M2 (Mark II). Toto označení napovídá, že jde o nástupce úspěšné Alphy 77 z roku 2011. Je osazen novými vylepšenými CMOS snímačem Exmor a Bionz X procesorem...

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení, HTPC
    Bře 30, 2015
    0× Komentováno

    Testovaná sestava již na přetřes přišla v dřívějším článku o novinkách od MSI. Již tehdy mě zaujala, dnes se s ní můžeme seznámit blíže, protože jde o vcelku unikátní řešení. Snaha skloubit mobilitu a výkon se neobešla zcela bez kompromisů. Bez nich by to asi ani nešlo, aby celek fungoval dle přání výrobce - tím je výkon.

    Jiří Ptáčník
    Kategorie: Recenze, Zesilovače a receivery
    Bře 11, 2015
    5× Komentováno

    Pioneeru se povedl neobvyklý kousek. A to takový, že přišel na trh s dobře hrajícím zesilovačem, který krásně vypadá a nechybí mu nic podstatného. Ba dokonce má mnohé, co bychom ve třídě levnějších hi-fi produktů nečekali.

    Petr Máčal
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Úno 28, 2015
    1× Komentováno

    Žijeme v době univerzálnosti - telefonu už dávno nestačí, aby uměl jen telefonovat (musí být „chytrý“), auta musí být rychlá i úsporná (obliba SUV roste). Notebooky se snaží zaujmout dotykovými displeji, aby se vyrovnaly tabletům. Tablety narostly a přišly s klávesnicí, aby se mohly rovnat notebookům. Takový je i GoClever Insignia 1010 WIN, který se řadí do kategorie kombinovaných zařízení s odnímatelným displejem, v reklamách označovaných jako „dva v jednom“. Snaží se skloubit kompaktnost a jednoduchost tabletu s praktičností notebooku pro práci. Podařilo se?

    Roman Nohejl
    Kategorie: Recenze, Videokamery
    Úno 20, 2015
    0× Komentováno

    Ve druhé části recenze bílého Canonu 100D se budeme věnovat hledáčku, displeji a možnostem pořizování fotografií a videí, což je nejdůležitější funkcí digitální zrcadlovky. Nakonec shrneme jeho klady i nedostatky, čímž usnadníme potencionálním zákazníkům povědomí o tomto sympatickém stroji.

    Roman Nohejl
    Kategorie: Recenze, Videokamery
    Úno 14, 2015
    0× Komentováno

    Mám zde tu čest představit vám velmi elegantní digitální zrcadlovku, zaznamenávající v JPEG i RAW s možností natáčení FHD videa 25p v MOV/MP4. Osloví nenáročné uživatele, toužící po DSLR přístroji, ovšem pokud možno menším a lehčím než je tomu u standardních zrcadlovek. Právě těm Canon EOS 100D udělá určitě radost.

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Úno 08, 2015
    8× Komentováno

    Chromebooků jsme se na našem webu již několikrát, obrazně řečeno, dotkli. Konečně se nám ale poštěstilo moci se takového stroje dotknout reálně, otestovat jej a moci se podělit o zkušenosti. A řekneme-li Chromebook, jistě většině našich čtenářů vyvstane na mysl značka Acer.

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Led 16, 2015
    0× Komentováno
    Využito obrázku od autora graur codrin, FreeDigitalPhotos.net

    O levném notebooku HP Stream 14 jste již na našem webu mohli číst kratší seznámení, dnes vám servírujeme kompletní recenzi, kde se dočtete více o jeho výkonu, výdrži i zpracování. Musíme předeslat, že za 9 000 Kč dostáváte produkt, který se může „potykat“ s nejedním ultrabookem. Hledáte-li dobrý poměr cena / výkon, nechte se překvapit. Patříte-li navíc mezi fanoušky „cloudu“, dobře pro vás.

    Jiří Ptáčník
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Led 12, 2015
    0× Komentováno
    Prestigio MultiPad Quantum 8.0 3G

    Chcete standardní, leč dobře provedený tablet, s podporou mobilního internetu a volání? A chcete utratit co nejnižší částku? Pak Quantum 3G je asi nejlepší volbou za málo peněz. 

    Stránky