Recenze

  • Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Videokamery
    Črv 13, 2020
    0× Komentováno

    Niceboy rozšiřuje své portfolio o novou univerzální autokameru PILOT XRS. Novinka na trhu potěší bohatou výbavou v čele s Full HD rozlišením při 30 fps, objektivem se světelností f/1,8, praktickým magnetickým držákem, 2,45”LCD displejem a zabudovaným WiFi.

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Črv 13, 2020
    2× Komentováno
    Jistě znáte scény z filmů, kde, pro zvýšení napětí, při kopírování dat do nebo z počítače toho úplně nejvíc nejzlejšího padoucha prožívá hlavní hrdina perné chvíle, protože to jde prostě strašně pomalu. Kdyby měl po ruce testovaný SSD disk AData SE760, asi by si ušetřil mnoho nervů a potu...
    Petr Máčal
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Črv 01, 2020
    4× Komentováno
    Niceboy roste. Firma, která se v nedávné době přihlásila ke sponzoringu české fotbalové reprezentace, nemůže mít malé cíle. Již drahnou dobu Niceboy nevyhledávám jen skrze reproduktory a sluchátka, svůj nabízený sortiment značně rozšiřuje. Jako téměř nesportovec, jsem se podíval na základní fitness náramek X-fit ACTIVE. Ale až tak základní mi nepřipadá.
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Repro, sluchátka
    květen 12, 2020
    1× Komentováno
    Sluchátka Lamax Base1 již “z praku” nabízejí dobrý poměr ceny a výkonu - 790 Kč neomráčí ani méně movité. Nabízejí kromě klasické reprodukce přes Bluetooth 5.0 i audio kabel (když se vybijí) specialitku v podobě přehrávání hudby z micro SD karty (podobně jako drobný bezdrátový reproduktor Sphere SP-1). Umí být autonomním přehrávačem hudby umístěným přímo na hlavě. Tím z masy sluchátek na trhu vyčnívají podobně jako doga na výstavě beaglů.
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Elektro, Přenosná zařízení
    Dub 22, 2020
    0× Komentováno
    Pro dnešní recenzi, či spíše preview, jsme konkrétně zvolili prostřední variantu powerbanky značky Lamax s kapacitou 15 000 mAh (existují ještě 10 000 mAh a 20 000 mAh). Prostě zlatou střední cestu jako optimální volbu pro náročnějšího kupce, který nechce neustále řešit dobíjení záložního zdroje pro svůj mobilní telefon a popř. jej využije pro tablet i úsporný notebook s USB-C napájením.
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Elektro
    Dub 21, 2020
    0× Komentováno
    V dnešní době napadne i ty, kteří tak dříve nečinili, pořídit si zastřihovač vlasů. Jeden z levnějších Eta Tommy jsme zakoupili a zkusíme netradičně napsat i jeho recenzi. Zejména v akci Ety, kdy dala 20% slevu na řadu výrobků vyšel velmi levně.
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Dub 03, 2020
    0× Komentováno
    Dnes testovaným zařízením se výrobce snaží nabídnout duchovního nástupce, resp. klon, dříve uvedených zařízení typu 2 v 1 - stejně velkého VisionBooku 11Wa a menšího 10Wi-S. Od každého si bere něco, vždy vlastním způsobem. Chce být zcela novým a neokoukaným modelem v nabídce Umaxu. To se mu dozajista daří...
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Bře 17, 2020
    0× Komentováno
    Odolný chytrý telefon a nízká cena? Přesně takové nabízí polský výrobce myPhone, jehož produkci známe z obou konců. Jednak od špičkového modelu Blade 2 Pro, druhak od nejlevnějšího Fun 6 Lite. Ironů máme v oku dokonce dvě generace, my se zaměříme na novinku.
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Repro, sluchátka
    Bře 04, 2020
    0× Komentováno
    Sluchátka Niceboy nejsou pro naše čtenáře žádnou novinkou, za poslední dobu jsme se mohli seznámit s HIVE podsie či HIVE bones. Dnes recenzovaným sluchátkům se nevíce blíží HIVE XL. HIVE 2 joy vás nebudou stát tolik peněz, jsou horší nebo nikoliv?
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Počítače, Přenosná zařízení
    Úno 16, 2020
    2× Komentováno
    Notebook HP nám do redakce zavítal po dlouhé době, což kvitujeme s radostí. Nečekejte herní stroj, takové nás nezajímají, spíše oceňujeme něco univerzálnějšího jako testovaný model. Vůbec ale netvrdíme, že půjde o slaboučkého rachitika. Kupujete řádně vybavený stroj pro plnohodnotné domácí použití.
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Repro, sluchátka
    Úno 05, 2020
    0× Komentováno
    Jako má Renault svoji Dacii, podobně má Lamax značku BML (sdílí stejného majitele) - tedy produkt, který vždy bude o něco levnější za cenu kompromisů. U akčních kamer to dříve fungovalo, i když BML již dlouho nevyrukovalo s ničím novým. Proč by tomu mělo být jinak u reproduktorů? Říkám si. Rovnou kupuji nový reproduktor BML S6, nechce se mi totiž čekat. A lidi na srovnávači cen jej chválí...
    Petr Máčal
    Kategorie: Recenze, Repro, sluchátka
    Úno 03, 2020
    0× Komentováno
    Lamax před Vánoci chrlil jednu novinku za druhou, podobně jako konkurence. Nabídka se potěšitelně rozrostla o další a další zařízení, zejména v oblasti těch "chytrých". Lamax startoval na trhu s akčními kamerami, přidal reproduktory a sluchátka. Ty mám od nich dosud nejraději. Posledním kouskem, který jsem mohl vyzkoušet, je model Street2, jenž se s pořizovací cenou 890 Kč řadí mezi dostupnější bezdrátové reproduktory. Na cenové akce si zatím musíme počkat.
    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Pro 31, 2019
    0× Komentováno
    Nabídce na testování odolného hardwaru neodoláme nikdy, tyto věci nás baví. Testování není pouze o naměření výkonu a popisu funkčnosti. Lze si vyhrát s tím, co věc vydrží, přesně tento postup jsme zvolili u disku HD770G. Sáhli jsme třeba po Coca-Cole.
    Eva Kašíková
    Kategorie: Recenze, Repro, sluchátka
    Pro 11, 2019
    0× Komentováno
    Sluchátka Niceboy HIVE podsie, jsou stylová True Wireless sluchátka s MaxxBass technologií.Nemají kabel, jednotlivé špunty jsou od sebe odděleny a lze je použít i samostatně. Příslušenství sluchátek tvoří praktický box, ve kterém jsou uložena a zároveň dobíjena.
    Petr Máčal
    Kategorie: Recenze, Car audio a GPS navigace
    Lis 30, 2019
    0× Komentováno
    Je tomu několik let, co jsem si kupoval auto a napadlo mě, jak by mělo být možnostech dnešních technologií jednoduché vlastnit věcičku, která by mi auto lokalizovala a dala vědět, kde se zrovna nachází. Profesionální monitorovací systémy byly nad moje (a obecně hodně předražené) možnosti. A nyní přichází Lamax s touto myšlenkou. Uchopili tento nápad za správný konec? Co vše vlastně za své peníze dostaneme?

    Stránky

  • Poradna

  • Tipy na výhodný nákup


    běžná cena: 13 990 Kč


    výhodná koupě: 7 719 Kč


  • Komerční odkazy

    Podpořte web DigiLidi: 
    nákupem na ALZA.cz
    vyhledáním nejlepší ceny na Heureka.cz
    nákupem v Číně

  • Anketa

    Jak přijímáte televizní vysílání?
  • Inzerce


  • Užitečné články k přečtení

    satelitní příjem

    Satelitní příjem je velkou konkurencí pozemního vysílání. Má své nevýhody, ale jeho výhody převažují. Zjistěte vše o tomto způsobu příjmu televizního vysílání. Vysvětlíme si jak technologii, kterou jsou vybaveny satelitní přijímače, tak i možnosti naladění, nastavení paraboly, propojení a výběr vhodných prvků a poskytovatele vysílání.

    AV receiver

    AV receiver je mimořádně užitečné zařízení, jehož význam rozhodně neklesá. Naopak je až s podivem, kolik audio-video-počítačových nadšenců by jej využilo, ale přesto jej ještě nemají. Přitom takovéto zařízení vám může sloužit 10 až 20 let. Zjistěte s námi, k čemu vám bude dobrý a jakým byste si mohli třeba udělat radost.