Recenze

  • Lukáš Honek
    Kategorie: Recenze, MMC
    Dub 09, 2011
    2× Komentováno

    Multimediální harddiskový síťový přehrávač Kaiboer K-200 je náhradou za známý PopcornHour A-110, nicméně o zcela totožná zařízení nejde. K-200 je víceméně běžný HD přehrávač, který oslovuje luxusním zevnějškem, snadnou výměnou 3,5“ pevných disků a analogovým 5.1 audio výstupem.

    Vlastimil Waic
    Kategorie: Recenze, MMC
    Bře 23, 2011
    39× Komentováno
    Sencor SHR 9500T

    Jako pravověrný nadšenec do Windows Media Center jsem tuto hrací skříňku – tím spíše pod značkou Sencor – rozbaloval s určitým despektem. Ten mě však přešel už po několika minutách od zapojení a změnil se v opatrné přesvědčení o určitých kvalitách tohoto přehrávače. Nemít Media Center, jistě bych si Sencor SHR 9500T koupil. Kdyby byl za polovic, koupil bych si ho nejspíš i tak.

    Lukáš Honek
    Kategorie: Recenze, HTPC
    Úno 09, 2011
    22× Komentováno

    Novou úspornou platformu od AMD jsme otestovali se základní deskou MSI E350IA-E45. Z názvu je patrno, že jde o nejvýkonnější dvoujádrový model E350 „Zacate“. Ten zajišťuje výbornou odezvu celého systému, zatímco jeho grafická část si poradí i s akcelerací HD videa. To vše při nízké spotřebě a velmi malém tepelném vyzařování.

    Lukáš Honek
    Kategorie: Recenze, MMC
    Led 27, 2011
    15× Komentováno

    Multimediální síťové HD přehrávače jsou skvělé. Přehrají skoro vše a odkudkoli. Ale vždy šlo o spíše dražší zařízení. MiniBlade je přitom jeden z nejlevnějších na našem trhu. Je to na této mini krabičce za 2 tisíce poznat?

    Lukáš Honek
    Kategorie: Recenze, Přehrávače a rekordéry, Televizory - projektory
    Pro 22, 2010
    46× Komentováno

    Univerzální dálkové ovladače jsou stále populárnější. To lze vyčíst i z našich diskusí. Tam se objevil i další tip na superlevný produkt z Lidlu. Ten sice překonává předešlé levné tipy, ale má i své nedostatky. Seznamte se s nimi v našem doplňujícím pohledu na tento produkt.

    Vlastimil Waic
    Kategorie: Recenze, Digitální vysílání
    Pro 08, 2010
    19× Komentováno

    Pokud patříte mezi opozdilce, kteří se k přechodu na DVB-T teprve rozhodují, nebo jen chcete dovybavit druhou televizi v domácnosti schopností samostatného příjmu signálu, možná se stále rozhlížíte po set top boxu. Splní-li vaše nároky zařízení spolehlivě nabízející základní funkčnost, není nutné zbytečně přeplácet. Zvažte třeba TREND Line GK-B001 – pravděpodobně nejlevnější prodávaný set top box. Koupíte jej za 499 korun v Globusu.

    Lukáš Straka
    Kategorie: Recenze, Televizory - projektory
    Říj 30, 2010
    30× Komentováno

    LED televizory začínají pomalu vytlačovat modely s klasickým trubicovým podsvícením a hodně spartánsky vybavené verze jsou už k mání i za solidní peníze. Když už LED TV, tak se ale vždy vyplatí připlatit si pár tisíc za vyšší model, proto jsme do redakčního testu zařadili LED TV Samsung z „šestkové“ řady, který už disponuje množstvím pokročilých funkcí. Ty z něho dělají mnohem více, než jen obyčejnou televizi.

    Lukáš Honek
    Kategorie: Recenze, Digitální vysílání
    Zář 11, 2010
    132× Komentováno

    Vypínání analogových vysílačů je stále častější, proto i nadále roste zájem o set-top-boxy. My jsme tentokrát otestovali levný dvoutunerový DVB-t přijímač se schopnostmi rekordéru. Pro záznam zde slouží externí USB paměť nebo pevný disk.

    Lukáš Honek
    Kategorie: Recenze, Videokamery
    Srp 28, 2010
    0× Komentováno

    Byly doby, kdy odolnější nebo dokonce vodotěsná technika byla mimo finanční možnosti většiny smrtelníků. Doba je dávno jiná a malý vodotěsný fotoaparát od Samsungu není o moc dražší, než běžný přístroj dané kategorie. A zvládá i video v rozlišení 720p.

    Lukáš Honek
    Kategorie: Recenze, Přehrávače a rekordéry
    Srp 16, 2010
    4× Komentováno

    BD560 je především jednoduchý. Tím může oslovit takové zákazníky, kteří neočekávají od přístroje tohoto typu nadstandardní funkce a současně nechtějí s přehrávačem řešit žádné složitosti. Prostě zapojit a přehrávat. A toto LG splnilo. Tím ale nekončíme – BD560 nás v něčem přece jenom ještě hodně překvapil.

    Lukáš Honek
    Kategorie: Recenze, Přehrávače a rekordéry
    Črv 15, 2010
    21× Komentováno

    Samsung BD-C5500 je jen o málo dražší, než konkurenční základní blu-ray přehrávače. Nabízí toho ale více – internetové aplikace jako Youtube, Facebook nebo Twitter; dále umí přehrát multimedia ze sítě a nakonec i z USB disku. Něco zvládá lépe, něco hůře, ale určitě si získá příznivce.

    administrator
    Kategorie: Recenze, Repro, sluchátka
    Čer 30, 2010
    14× Komentováno

    Není výškový reproduktor jako výškový reproduktor. Pozor tedy na podvádění zákazníků aneb imitace výškových kalotových reproduktorů v zahraničních reprosoustavách.

     

    Jiří Ptáčník
    Kategorie: Recenze, HTPC
    Led 17, 2010
    24× Komentováno

    Jak už jsme zde psali, síťové diskové úložiště je nejelegantnější cestou ke skladování multimediálního obsahu. Xtreamer po povedeném přehrávači přichází právě s NAS zařízením, které ohromuje cenou a množstvím funkcí. A jak se s ním pracuje v reálu?

    Jiří Ptáčník
    Kategorie: Recenze, MMC
    Říj 12, 2009
    106× Komentováno

    Multimediální HD síťové přehrávače, ať už s pevným diskem, nebo bez, jsou skvělá zařízení. Mají malou spotřebu, přitom téměř nahradí počítač v roli přehrávače čehokoli. Donedávna byly poměrně drahé a ne vždy byly uživatelsky přívětivé. Xtreamer vtrhnul na trh s nadšením pro věc, silou pro zvládnutí maxima formátů i funkcí a s cenou pro každého. Škoda, že sám o sobě pro každého není. Zatím.

    Jiří Ptáčník
    Kategorie: Recenze, Digitální vysílání
    Zář 23, 2009
    1× Komentováno

    Digitalizace je v plném proudu a někdo by mohl potřebovat jednoduchý a levný DVB-t set-top-box. Třeba k televizoru do ložnice nebo něco podobného. Evolve DT-1201 je levný a jednoduchý. Škoda, že citlivost tohoto tuneru je tak špatná, že uplatnění bude hledat těžko.

    Stránky

  • Poradna

  • Komerční odkazy

  • Anketa

    Jak přijímáte televizní vysílání?
  • Inzerce

  • Užitečné články k přečtení

    AV receiver

    AV receiver je mimořádně užitečné zařízení, jehož význam rozhodně neklesá. Naopak je až s podivem, kolik audio-video-počítačových nadšenců by jej využilo, ale přesto jej ještě nemají. Přitom takovéto zařízení vám může sloužit 10 až 20 let. Zjistěte s námi, k čemu vám bude dobrý a jakým byste si mohli třeba udělat radost.

    gramofon

    Prodeje gramodesek dramaticky rostou, stejně tak přibývá lidí poslouchajících hudbu z gramofonu. Analogově. Je to nostalgie, je to magie, může to být i kvalitní zvuk. Ale má to smysl?