Recenze

  • Jiří Ptáčník
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Led 12, 2015
    0× Komentováno
    Prestigio MultiPad Quantum 8.0 3G

    Chcete standardní, leč dobře provedený tablet, s podporou mobilního internetu a volání? A chcete utratit co nejnižší částku? Pak Quantum 3G je asi nejlepší volbou za málo peněz. 

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Elektro
    Pro 16, 2014
    0× Komentováno

    Svět je zavalen tablety a chytrými telefony, které nevydrží na baterii zrovna dlouho. To bývá problém zejména v situacích, kdy se nedostanete několik dní k elektrické zásuvce. Problém může vyřešit sekundární akumulátor, jakým je třeba TP-Link TL-PB10400.

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Pro 15, 2014
    0× Komentováno

    Na trhu najdeme vcelku dost dětských tabletů, ale většinou jsou spíše hračky, v tomhle je testovaný kus jiný, jde o plnohodnotný tablet s plnohodnotným Androidem, který je kromě hravého vzhledu vyzbrojen také aplikací umožňující rodičům mít obsah tabletu plně pod kontrolou.

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Car audio a GPS navigace
    Pro 05, 2014
    0× Komentováno

    Na konci června přišly nové Mapy.cz a spolu s nimi i nová funkce, jménem Panorama, která nabízí uživatelům širokoúhlý pohled z ulice. Principiálně jde o věc podobnou Street View, ale na území ČR jde dále – např. do vedlejších uliček a doostří i cedulky na dveřích s otevírací dobou. V plánu jsou i interiéry budov.

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Pro 02, 2014
    6× Komentováno

    Slíbili jsme vám recenzi „prvního z levných“ a my sliby plníme. Maličké zařízení s plnohodnotnými Windows 8.1 a solidní výdrží baterie za přijatelnou cenu se ukázalo se svými klady i zápory.

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Lis 25, 2014
    5× Komentováno

    Jádro ARM Cortex-A17 bylo čtenářům představeno již letos v únoru a slibovalo poměrně solidní nárůst výkonu oproti starším platformám - až o 60 % více ve srovnání s procesorem Cortex-A9. A něco na tom je.

    Roman Nohejl
    Kategorie: Recenze, Videokamery
    Lis 18, 2014
    23× Komentováno

    Jak jsem předeslal minule, dnes se zaměříme na samotné ovládání a nastavování záznamu a kamery samotné prostřednictvím displeje LCD Xtra Fine. Podíváme se i na výsledná videa a fotografie a shrneme si dojmy, klady a zápory této kamery.

    Jiří Ptáčník
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Lis 12, 2014
    6× Komentováno

    Příjemné rozměry a cena, maximální výbava. S tímto tabletem můžete pohodlně pracovat, prohlížet web i si užívat multimedií včetně her. A na cestách lze být pořád online. A telefon? Ten nosit nemusíte, protože Talos II je dvousimkový. Prostě tablet, který toho za svou cenu nabízí opravdu hodně.

    Roman Nohejl
    Kategorie: Recenze, Videokamery
    Lis 10, 2014
    2× Komentováno

    Dnes se zaměříme na podrobný popis zbytku kamery, který jsme minule nestihli, popíšeme užitečné „maličkosti“ jako OLED hledáček, mikrofon, akumulátor, kolébka pro blesk apod.

    Roman Nohejl
    Kategorie: Recenze, Videokamery
    Říj 30, 2014
    0× Komentováno

    První 4K videokameru pro čistě spotřebitelskou část příznivců natáčení videa vyprodukoval japonský elektronický gigant, Sony.  Je vybavena možností pokročilého ovládání i spolehlivou plnou automatikou, jak je u této firmy léta dobrým zvykem. Její kompaktní velikost a vzhled lahodící oku nadchne nejednoho fanouška video techniky obecně. Její prioritou je 4K obraz. Dnes nás čeká první seznámení s tímto strojem - jeho podrobné specifikace, popis těla, objektivu, ovladačů a slotů, sluneční clony a některých základních funkcí.

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Říj 10, 2014
    0× Komentováno

    Jistě znáte pojem tuning a jistě víte, že k němu sem tam sáhnou i samotní výrobci automobilů, aby zatraktivnili vlastní vozy pro klientelu, které nestačí běžná „sériovka“. Právě k takovému kroku se odhodlalo i HP, když z obyčejného Pavilionu 15 vykouzlilo Beats Edition. Jde jen o pozlátko, anebo se úprava opravdu povedla?

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Zář 29, 2014
    0× Komentováno

    Neuplynul rok od recenze Pipo M8 HD, které ve srovnání s dnes testovaným Pipo T9 působí skoro nevyzrále. Co mi u M8 chybělo, T9 má – 3G a GPS. V menším těle při větší síle i výdrži. Cenový rozdíl při tom není velký.

    Roman Nohejl
    Kategorie: Recenze, Videokamery
    Zář 11, 2014
    5× Komentováno

    Nedávno jsme otestovali velmi vydařenou RX10 podobné konstrukce. Dnes se podívám na zoubky jejímu jednoduššímu bráškovi, který je ač o mnoho levnější, stále velmi dobrý a udělá svému majiteli mnoho radosti.

    Lukáš Honek
    Kategorie: Recenze, Videokamery
    Zář 04, 2014
    12× Komentováno
    recenze ilce-6000

    Stejný snímací senzor jako zrcadlovka, ale menší hmotnost i rozměry. Sony Alfa 6000 neboli ILCE-6000 přesně toto poskytuje. Při vynikající kvalitě obrazu i rychlosti. A na rozdíl od mnohé konkurence disponuje integrovaným hledáčkem a bleskem.

    Igor Viduna
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Srp 23, 2014
    2× Komentováno

    Konečně přinášíme slibovanou recenzi opravdového drsňáka mezi chytrými mobilními telefony, který si na něj jenom nehraje, drsný zkrátka je. Snese opravdu hodně, což naznačuje certifikace IP 67.

    Stránky