Recenze

  • Lukáš Straka
    Kategorie: Recenze, Přehrávače a rekordéry
    Črv 20, 2007
    504× Komentováno

    DMR-EX77 Je to už bratru deset let, kdy se v tuzemském vzdušném prostoru začal nesměle šířit digitální pozemní TV signál DVB-T, a světe div se, žádný z renomovaných výrobců spotřební elektroniky nebyl ochoten na náš trh za celou dobu vrhnout pořádný DVD rekordér s tímto tunerem. Blýská se ale snad konečně na časy…

    Lukáš Straka
    Kategorie: Recenze, Přehrávače a rekordéry
    Črv 04, 2007
    3× Komentováno
    Spotřební elektroniky, kterou byste si mohli sesíťovat se svým domácím PC mazlíčkem zatím moc není. Sdílení stovek gigabajtů videí a muziky a potažmo přímé přehrávání z Internetu je však velmi lákavé. Zvláště pokud si takový přístroj poradí i s videem ve vysokém rozlišení.
    Lucie Medová
    Kategorie: Recenze, Přehrávače a rekordéry
    Črv 01, 2007
    160× Komentováno
    philips dvp5980Philips je právem oblíbenou značkou multiformátových DVD přehrávačů, protože často dokáže skloubit spoustu funkcí neznačkových výrobků s kvalitou značkových. Model 5980 je dlouho očekávaným nástupcem populární 5960tky. Co umí navíc a co naopak postrádá?
    Lucie Medová
    Kategorie: Recenze, Přehrávače a rekordéry
    Čer 13, 2007
    48× Komentováno
    Co očekáváte od značkového přehrávače? Kvalitu obrazu, zvuku, zpracování, snadnost obsluhy nebo pěkný design? A kolik z toho a dalších věcí nám nabídne nebo zapře Samsung DVD-HD870?
    Jiří Ptáčník
    Kategorie: Recenze, Zesilovače a receivery
    Čer 03, 2007
    20× Komentováno

    Považujete přístroje Ferguson za další neznačkové výrobky, kterých se na trhu hemží spousty? Můžete mít celkem pravdu, byť jejich vyladěný firmware dává tisíckrát opakovanému hardwaru a provedení nový rozměr. Ale Ferguson jde ještě dále. Dokazuje to i dnes testovaným neobvyklým AV receiverem s výkonem 7x100 W, HDMI přepínačem a integrovanou USB čtečkou.

    Lukáš Straka
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    květen 30, 2007
    8× Komentováno

    Mediální přehrávač od Doonia jsme v redakci už měli v podobě modelu Entra. Byli jsme velmi zvědaví, jak naplní naše očekávání jeho kolega nové generace s označením Forty. Slibuje toho zvládnout ještě o poznání více, tak se na něj pojďme podívat.

    Zdeněk Štancl
    Kategorie: Recenze, Digitální vysílání
    květen 21, 2007
    24× Komentováno

    Nějak se nám to začíná pod tím televizorem hromadit, na stolku v obýváku se válí již halda dálkových ovladačů ke všem možným zařízením. DVD přehrávač, video, settopbox atd. Člověka tedy logicky napadne, zda by nemohl ušetřit místo a najít přístroj kombinující více funkcí. Sencor SDV-8801T se snaží nabídnout řešení všem, kdo pokukují po novém DVD přehrávači a zároveň by chtěli přijímat pozemní DVB-T televizi.

    Lucie Medová
    Kategorie: Recenze, Přehrávače a rekordéry
    květen 16, 2007
    37× Komentováno
    Značkový harddiskový DVD rekordér s HDMI za sedm a půl tisíce? Dnes už žádný problém. Recenze nového modelu HR753 od Samsungu odhalila zajímavá zjištění. Například, že výborně přehrává MPEG 4 a nebo naopak, neumí přehrávat pálené DVD filmy z DVD+R médií.
    Lucie Medová
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    květen 10, 2007
    7× Komentováno
    MP3 přehrávače od známého výrobce zvukových karet Creative vždy patřily k tomu lepšímu, co trh nabízí. Model ZEN V to potvrzuje. Skvělým designem, intuitivním ovládáním, funkcemi a bezproblémovým provozem. Chyby se ale najdou vždy.
    Lukáš Straka
    Kategorie: Recenze, Přehrávače a rekordéry
    květen 03, 2007
    20× Komentováno
    Občas je zajímavé srovnat, co za stejné peníze nabízí značkový výrobce oproti čím dál populárnějším neznámým DVD přehrávačům všeho druhu. Věhlasní výrobci se museli podřídit trhu a začít chrlit také přehrávače doslova za pár stovek. Jaká je však jejich kvalita a hlavně užitná hodnota?
    Lukáš Straka
    Kategorie: Recenze, Přehrávače a rekordéry
    Dub 30, 2007
    104× Komentováno

    DivX a Xvid podporují lépe čí hůře už i ty nejlevnější DVD, ale lidé očekávající možnosti přehrávání porovnatelné s počítačem, bývají zpravidla zklamáni. Ferguson D-770HX jde na trh s jasným cílem být v tomto nejlepší, navíc s digitálním obrazem přes HDMI, a tak si ho pořádně prověříme.

    Lucie Medová
    Kategorie: Recenze, Televizory - projektory
    Dub 21, 2007
    117× Komentováno

    S reklamou na novou řadu plazmových televizorů Panasonic se aktuálně setkáte téměř všude. Firma propaguje heslo "nebezpečně blízko realitě“, což napovídá excelentní obraz. Také další parametry, jako rozlišení, DVB-T tuner a CI slot naznačují mnohé. Opravdu se před ní „posadíte na zadek“?

    Lukáš Straka
    Kategorie: Recenze, Přehrávače a rekordéry
    Dub 20, 2007
    3× Komentováno
    Životní úroveň se nám (snad většině) zvedá a zatím, co před dvaceti lety ještě neměl zdaleka každý doma barevnou televizi, dnes je jich tam až moc. Ta nejlepší je přirozeně v obýváku napojená na “nabušený“ DVD přehrávač. Ale co když zatoužíme po reprodukci DVD i na dalším přístroji, třeba v ložnici?
    Lukáš Straka
    Kategorie: Recenze, Digitální vysílání
    Dub 19, 2007
    0× Komentováno
    Vybíráme-li vhodný set top box, narazíme už na nepřeberné množství nejrůznějších výrobků od desítek výrobců. A to od těch absolutně neznámých doslova za pár stovek až po přístroje renomovaných značek. Dnes tu máme jeden kousek z druhého konce spektra, Philips DTR 210 a podíváme se, zda má smysl investovat do “značky“.
    Lukáš Straka
    Kategorie: Recenze, Přehrávače a rekordéry
    Dub 10, 2007
    56× Komentováno
    Stolní HDD rekodéry čím dál víc jako tornádo vlétají do našich domovů a nekompromisně destruují uvadající kariéru “VHSek“. A i když se zpívá “neopouštěj staré známe pro nové“, naplatí to vždy, zvlášť když čím dál vybavenější modely s HDD jsou za čím dál sympatičtější ceny. Dnes tu máme novinku ze stáje LG, model RH 277H.

    Stránky