Recenze

  • Roman Nohejl
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Led 28, 2012
    0× Komentováno

    Recenze dvou USB flash disků - Kingston Data Travel R500 16 GB a miniaturní SanDisk Cruzer Fit 8GB.

    Roman Nohejl
    Kategorie: Recenze, Přehrávače a rekordéry
    Led 19, 2012
    11× Komentováno
    Recenze SONY BDP-S380

    BDP-S380 si nedělá nároky k uspokojení přehnaně náročných zákazníků. Ani nadšence 3D neuspokojí. Tento formát není u tohoto přístroje podporován. Jeho minimalistický vzhled však může nadchnout. Mile překvapí svými nadstandardními funkcemi ve smyslu kategorie přístrojů pro přednostní přehrávání Blu-ray filmů.

    Roman Nohejl
    Kategorie: Recenze, Videokamery
    Led 06, 2012
    4× Komentováno
    Recenze kamery Canon XA10

    Chcete se zbavit všemožných kompromisů, se kterými musíte zápasit s kamerami v amatérské třídě? Potom je k mání velmi dobře vybavená Canon XA10. Kompaktními rozměry a nízkou hmotností se pohybujeme stále v příjemných rozměrech kamer vyšší amatérské třídy, ale to je vše, co jí s tímto segmentem trhu spojuje. Zbytek již míří mnohem výše.

    Lukáš Honek
    Kategorie: Recenze, Přehrávače a rekordéry, Digitální vysílání, Satelitní technika, MMC
    Led 03, 2012
    45× Komentováno
    LG BDS590

    Blu-ray přehrávač, síťový přehrávač, DVB-T a DVB-S2 přijímač, rekordér. Prostě vše v jednom. Takový se snaží být BDS590 od LG. Unikátností přístroje je jistě přítomnost satelitního tuneru, což není příliš obvyklé. Jak si s tolika činnostmi tento značkový produkt poradí?

    Roman Nohejl
    Kategorie: Recenze, HTPC
    Pro 28, 2011
    1× Komentováno
    Laserová bezdrátová myš HAMA M3120

    Hama – známá německá firma zabývající se distribucí hlavně audio/video příslušenství se pustila i do výroby některých periférií pro počítače. Do ruky se mi od nich dostala bezdrátová myš s laserovým snímačem. Není to sice myš zázračná, ale za cenu mezi 500 a 600Kč je to povedený kousek.

    Roman Nohejl
    Kategorie: Recenze, Videokamery
    Pro 21, 2011
    10× Komentováno
    Natáčení videa zrcadlovkou

    Není tomu tak dávno, kdy při potřebě záznamu digitálního videa byla volba celkem jasná. Chtělo to videokameru. Doba ovšem pokročila a pohyblivé záznamy zvládne dnes i leckterý mobilní telefon. Výsledky jsou ovšem ve většině případů tristní. Kdo má zájem točit video na kvalitativně vysoké úrovni, může dnes vybírat mezi klasickou videokamerou nebo si může pořídit digitální fotoaparát, nejlépe DSLR neboli digitální zrcadlovku, která odvádí na rozdíl od ostatních druhů aparátů nejlepší výsledky. Jak zvládá záznam videa v praxi špičková zrcadlovka Canon EOS 7D?

    Pavel Bačo
    Kategorie: Recenze, HTPC, MMC
    Pro 08, 2011
    8× Komentováno
    Recenze Fly Mouse 2

    Podívejme se na univerzální bezdrátovou klávesnici s myší fungující na principu gyroskopu (ukazovátka), která je vměstnána do velikosti klasického dálkového ovladače. Využití najde v různých MMC systémech, nebo třeba v HTPC. Nejlépe si rozumí s Androidem a Windows. 

    Pavel Bačo
    Kategorie: Recenze, MMC
    Lis 24, 2011
    64× Komentováno

    Dnes si představíme dlouho očekávané MMC Xtreamer Prodigy, u nějž výrobce několikrát měnil specifikaci a odkládal jeho uvedení na trh. Již jsme informovali o tom, že na trh míří první 3D multimediální přehrávače.  Po několika změnách se mezi ně zařazuje i Prodigy. Je osazen nejnovějším Realtekem 1186 a má 512 MB DD3 pamětí. Nespornou výhodou je pasivní chlazení. Co všechno Prodigy přináší?

    Roman Nohejl
    Kategorie: Recenze, Videokamery
    Lis 15, 2011
    10× Komentováno

    Hledáte videokameru pro zábavu i vážnější práci, která v sobě zahrnuje mnoho dobrých vlastností a prvků? Zbystřete pozornost! Canon Legria HF M41 by mohla být tím, co hledáte. Velmi dobře vybavená, s možností ručně ovládat clonu, čas, vyvážení bílé i citlivost mikrofonu. Skvělý obraz a velmi dobrý zvuk je pevným základem tohoto přístroje. Navíc velmi dobrý stabilizátor obrazu a záběry prosté šumu i za horších světelných podmínek, to je veliká deviza, kterou obstará objektiv a snímací čip CMOS HD. Bonusem je hledáček, který nemá chybět na žádné kameře pro toho, kdo to myslí s natáčením jen trochu vážně.

    Tomáš Skrášek
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Říj 28, 2011
    10× Komentováno

    Apple iPod nano nám vyspěl již do šesté generace. Přináší především novinku ve formě dotykového displeje, který se u řady nano objevuje poprvé. Zdali to byla trefa do černého, zjistíme v následujícím textu.

    Roman Nohejl
    Kategorie: Recenze, Televizory - projektory
    Říj 18, 2011
    17× Komentováno

    Tento přístroj s uhlopříčkou obrazu 22 palců, nebo chcete-li 55cm, může zaujmout především ty z vás, kteří hledají např. druhý TV přijímač do své domácnosti. Nadchne především kvalitou full HD obrazu a také možností nahrávat vysílané pořady skrze USB na flash disk nebo externí harddisk. Zvládne také z těchto zdrojů přehrávat video, fotky a hudbu v mp3. Jeho předností je DVB-T/C tuner, který umí jak digitální vysílání, tak i to z kabelové televize.

    Pavel Bačo
    Kategorie: Recenze, MMC
    Říj 06, 2011
    7× Komentováno

    Představíme si možnosti přehrávače, který běží na Androidu a oproti konkurenci má velice zajímavé parametry. Podrobíme jej neúprosným testům a budeme zkoušet vše, po čem dnešní náročný český spotřebitel touží. Jak obstojí mezi již zavedenými MMC s dlouholetým vývojem? Pojďme se na to společně podívat.

    Roman Nohejl
    Kategorie: Recenze, Videokamery
    Říj 03, 2011
    5× Komentováno

    Drobná full HD videokamera, ovšem solidně stavěná. Vzhledem k ceně poskytuje velmi dobrý obraz, byť především za lepších světelných podmínek. Jednoduché ovládání ocení nenároční uživatelé, kterým je ostatně tento produkt určen. Potěší i některé pokročilejší funkce, nicméně schované hlouběji v nastaveních. Hlavní devízou HMX-Q10 je možnost držet ji v kterékoli ruce. 

    Lukáš Honek
    Kategorie: Recenze, MMC
    Čer 14, 2011
    1× Komentováno

    Chcete schopný multimediální přehrávač a zároveň DVB-t rekordér? Současně byste ale uvítali i online archiv televizních pořadů a další internetové funkce? Noontec V9T vám může tato přání snadno splnit. 

    Lukáš Honek
    Kategorie: Recenze, Videokamery
    květen 27, 2011
    9× Komentováno

    Zaznamenat své zážitky i v prostředí a situacích, které běžně technice nepřejí, jistě napadlo mnohé. A mnozí zde též riskují s běžnými kamerami. SportCam HD je ale specialistou na záznam dění při sportu nebo v extrémních situacích. Zaujme všemožné závodníky, cyklisty, motorkáře, horolezce, lyžaře, rybáře nebo třeba potápěče?

    Stránky

  • Poradna

  • Komerční odkazy

    Používáme fotky z DepositPhotos
  • Anketa

    Jak přijímáte televizní vysílání?
  • Inzerce

  • Užitečné články k přečtení

    Nákup bitcoinu návod a vysvětlení
    O bitcoinu a dalších kryptoměnách se dnes mluví skoro všude. Pořád ještě není pozdě se o tuto oblast začít zajímat. Vysvětlíme si, co to kryptoměny jsou a poradíme, jak si koupit bitcoin, litecoin nebo třeba ethereum. A zkusit s námi můžete i vlastní těžbu na svém počítači.
    virtuální adresa pro zásilky ze zahraničí

    Nakupovat v zahraničí může být velmi výhodné. Mnohdy ale prodejci nedoručují do našich končin. Naštěstí existují služby pro přeposlání zboží. Tyto služby vychází občas i levněji, než doručení přímé.