Recenze

  • Roman Nohejl
    Kategorie: Recenze, Videokamery
    Srp 08, 2009
    5× Komentováno

    Téměř půl roku jsem váhal s nákupem tohoto mikrofonu. Celou dobu jsem sháněl nějaké informace, kde se dalo a popravdě řečeno, moc jsem jich neobjevil. Proto jsem se rozhodl sám napsat tyto řádky, abych pomohl dalším potencionálním kandidátům na koupi tohoto, teď již mohu napsat šikovného kousku příslušenství k videokamerám Sony. V mém případě, skvělé Sony HDR-SR 11E

    Roman Nohejl
    Kategorie: Recenze, Přehrávače a rekordéry
    Bře 27, 2009
    132× Komentováno

    Jistě má nejeden z vás podobný problém, a to neúměrné množství dálkových ovladačů na stole. Tento problém jsem chtěl již delší dobu vyřešit, a tak jsem obcházel obchody a mlsně pokukoval mj. po tomto špičkovém dálkovém ovládání. Až jsem jednou narazil na obchod, kde jsem ho uviděl v cenové akci. Neodolal jsem této výhodné nabídce a zakoupil ho.

    Lukáš Müller
    Kategorie: Recenze, Televizory - projektory
    Bře 18, 2009
    2× Komentováno

    Na podzim, kdy Samsung vypustil na český trh novou sedmičkovou řadu, jsem byl zrovna v situaci, kdy můj obývák nutně potřeboval nějaké nové okno do světa digitálních snů. Po několika měsíčním bádání za nejvhodnější LCD televizí nakonec vyhrál Samsung LE32A756.

    Jiří Ptáčník
    Kategorie: Recenze, Digitální vysílání
    Bře 15, 2009
    81× Komentováno

    Přijímač digitální pozemní televize Sencor SDB 1010TU velmi mile překvapil. Čím to? Je pěkný, úsporný, dobře se ovládá, komunikuje česky a není drahý. K tomu všemu nabízí USB vstup, ze kterého přehraje téměř veškeré DivX filmy, včetně českých titulků.

    Roman Nohejl
    Kategorie: Recenze, Přehrávače a rekordéry
    Bře 06, 2009
    9× Komentováno


    K nákupu tohoto přehrávače BD i DVD disků, mě přivedlo to, že jsem se rozhodl pořídit si novou videokameru Sony HDR-SR11E. Ta nahrává, ve formátu AVCHD. Není problém z ní vytvořit, video té nejvyšší kvality na obyčejné DVD R médium a to, až 35minut záznamu. Větší problém je, v čem ho přehrát. Takových přístrojů je na trhu, zatím, jako šafránu. Jedním z mála je poslední řada blu-ray přehrávačů Sony BDP-S350 a BDP-SR550.

    Jiří Ptáčník
    Kategorie: Recenze, Repro, sluchátka
    Pro 21, 2008
    6× Komentováno
    Šest reproduktorů prostorového zvuku, zesilovač, DVD přehrávač a FM tuner. To vše můžete mít už za dva a půl tisíce korun od Samsungu. Kupodivu, zvukovou kulisu to umí vyloudit vzhledem k ceně a velikosti dobrou. Jinak je to ale jen šedý průměr, nebo i hůře.
    Lukáš Straka
    Kategorie: Recenze, Repro, sluchátka
    Pro 19, 2008
    57× Komentováno

    Byl to právě Genius, který se začal prosazovat s cenově dostupnými a povážlivě dobře hrajícími 5.1 bedýnkami. Celou svou řadou SW-HF si vybudoval poměrně dobrou pověst. Každý rok přichází s novým modelem, který slibuje zase vyšší kvalitu, lepší zvuk, zpracování i funkce. Je tomu ale opravdu tak? O tom se přesvědčíme u zatím poslední generace Genius SW-HF 6000.

    Jiří Ptáčník
    Kategorie: Recenze, Televizory - projektory
    Pro 13, 2008
    10× Komentováno

    Opravdu velká úhlopříčka 127 centimetrů (50“) už není jen snem. Za 20 tisíc s daní si ji může dopřát každý, kdo pro ni najde doma prostor. I přes takto nízkou cenu se Samsungu podařilo nabídnout důstojného společníka na dlouhé zimní večery.

    Lukáš Straka
    Kategorie: Recenze, Přehrávače a rekordéry
    Lis 24, 2008
    11× Komentováno

    S definitivním vítězstvím nové platformy Blu ray nad poraženým HD DVD se zdálo, že dramatickému vpádu Blu ray filmů do našich obýváků nestojí nic v cestě. Čekali jsme smršť stále dostupnějších přehrávačů, které nám dopřejí skvělý HD obraz za pár korun, a vlastně čekáme dodnes. BD přehrávače Samsung od začátku byly a stále jsou z těch nejdostupnějších a tak se pojďme podívat, co za poměrně rozumný obnos model BD-P1500 nabízí.

    Jiří Ptáčník
    Kategorie: Recenze, Car audio a GPS navigace
    Lis 14, 2008
    4× Komentováno

    Autorádio je vystaveno extrémním podmínkám. Můžete zvolit levné, dobře vybavené, ale neznačkové zařízení, které těsně po záruce „shoří“, nebo oželíte některé funkce a koupíte prověřené značkové. JVC KD-G 351 je zástupcem značkových autorádií, přitom za příznivou cenu nabízí dostatek funkcí.

    Lukáš Straka
    Kategorie: Recenze, Přehrávače a rekordéry
    Lis 11, 2008
    109× Komentováno

    Letošní modely HDD rekordérů Sony vypadají na první pohled prakticky totožně s modely loňskými, které zaznamenaly díky technice od Pioneeru nebývalý obchodní úspěch. Ten se Sony určitě snaží zopakovat, ale přidalo do nového modelu tolik novinek, aby si udrželo své renomé? Přece jenom doba pokročila a vývoj jde sice pomalu, ale kupředu.

    Lukáš Straka
    Kategorie: Recenze, Repro, sluchátka
    Říj 24, 2008
    19× Komentováno

    Stereo zdaleka není mrtvé, ba naopak. Stále se mu daří velmi dobře a to i v segmentu relativně levných aktivních 2.0 reproduktorů. Do nich se praktický výhradně pouští pouze výrobci počítačových periferií a plody jejich vzájemného souboje jsou čím dál zajímavější produkty, které už dávno přesáhly svými kvalitami limity pouhých počítačových bedýnek a míří opravdu vysoko. Za zlomek ceny chtějí dýchat na krk Hi-Fi kvalitě reprodukce. Reproduktory Redstar RS-220 k tomu přidávají kamuflážní vzhled pasivních Hi-Fi “regálovek“.

    Jiří Ptáčník
    Kategorie: Recenze, Digitální vysílání
    Říj 15, 2008
    18× Komentováno
    Digitální zemské vysílání postupuje a nákup set-top-boxu je v některých regionech věcí téměř davového šílenství. Ale málokdo tuší, co by měl přístroj umět a recenzí, podle kterých vybírat, je jako šafránu. Zkusíme pomoci naším testem velmi levného, přitom dobře vybaveného přístroje Evolve.
    Lukáš Straka
    Kategorie: Recenze, Přehrávače a rekordéry
    Říj 13, 2008
    28× Komentováno
    Harddiskové digitální rekordéry už dávno svou bitvu nad VHS videem zvítězily a zašlapaly ho kamsi do propadliště dějin. Stejně tak již vítězí použití hybridního tuneru s DVB-T. Ještě zdaleka ale nemají vyhráno na poli jejich interaktivnosti a také provozního hluku. Alespoň s tím druhým se LG pokusilo něco udělat. Jak se mu to podařilo se dočtete v naší recenzi.
    Lukáš Straka
    Kategorie: Recenze, Car audio a GPS navigace
    Zář 30, 2008
    214× Komentováno

    Máte starší auto a závistivě pokoukáváte po těch nových, nablýskaných a hlavně vybavených nejrůznější nadstandardní výbavou, jako je barevný displej na palubní desce, DVD přehrávač, integrovaná GPS navigace nebo třeba couvací kamera? Koupě takového auta je ale dost možná mimo vaše možnosti, nebo se prostě svého miláčka jen nechcete vzdát. Nevěště hlavu, Sencor si pro vás nachystal autorádio se spoustou integrovaných hraček!

    Stránky

  • Poradna

  • Komerční odkazy

  • Anketa

    Jak přijímáte televizní vysílání?
  • Inzerce

  • Užitečné články k přečtení

    virtuální adresa pro zásilky ze zahraničí

    Nakupovat v zahraničí může být velmi výhodné. Mnohdy ale prodejci nedoručují do našich končin. Naštěstí existují služby pro přeposlání zboží. Tyto služby vychází občas i levněji, než doručení přímé.

    AV receiver

    AV receiver je mimořádně užitečné zařízení, jehož význam rozhodně neklesá. Naopak je až s podivem, kolik audio-video-počítačových nadšenců by jej využilo, ale přesto jej ještě nemají. Přitom takovéto zařízení vám může sloužit 10 až 20 let. Zjistěte s námi, k čemu vám bude dobrý a jakým byste si mohli třeba udělat radost.