Recenze

  • Jiří Ptáčník
    Kategorie: Recenze, Přehrávače a rekordéry
    Lis 22, 2007
    68× Komentováno

    Značkový výrobek s nízkou cenou? Na tom musí být něco podezřelého! Obzvláště, pokud jde o produkt nabízející dostatek funkcí i kvalitu. Ale u Toshiby se to podařilo a tak nezbývá, než tleskat. Tichá mechanika, rychlé reakce, jemné kroky zoomu, slušné titulky v MPEG-4…

    Tomáš Luka
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Lis 19, 2007
    16× Komentováno
    Trh z MP3 přehrávači je opravdu zaplněn různými modely od různých výrobců. Každý v sobě ukrývá trošku něco jiného, ale výsledný efekt je velice podobný. Dnes se podíváme co nám dokáže nabídnout MP3 nebo chcete-li MP4 přehrávač od méně známe firmy EU3C, která je na našem trhu necelý rok. V tomto případě se jedná o model Infinity V700 2GB.
    Zdeněk Štancl
    Kategorie: Recenze, Přehrávače a rekordéry
    Lis 13, 2007
    36× Komentováno
    Spíše než nástupce, připravilo si na nás Xoro jakousi variaci na téma modelu DVD přehrávače HSD 8410. To, co bylo však jednoznačně změněno je design a hlavně barva. Takže jestli hledáte něco, co vám bude ladit k ledničce, nebo vás prostě stříbrná barva už nudí, možná vás tento bělostný model zaujme. Zvláště, pokud skrývá tak malá krabička tolik výbavy.
    Jiří Ptáčník
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Lis 04, 2007
    8× Komentováno
    xoro hsd 7570Pokud pokukujete po přenosném DVD přehrávači a přece jenom hledíte na každou korunu, nemělo by vaší pozornosti uniknout Xoro 7570. To za jednu z nejnižších cen na trhu nabízí navíc i příjem digitální televize. Přitom se jedná o slušně vybavený a funkční přístroj.
    Lukáš Straka
    Kategorie: Recenze, Přehrávače a rekordéry
    Říj 22, 2007
    61× Komentováno
    Není tomu tak dlouho, co DVD přehrávače Ferguson vpadly jako tornádo českých a moravských domácností, a za krátký čas si vybudovali renomé nejlepšího DVD přehrávače pro DivX maniaky. Podporu různých video formátů a nastavení titulků dovedl výrobce po softwarové stránce téměř k dokonalosti. Dnes tu máme nejnovější model, inovovaný Ferguson D-780.
    Jiří Ptáčník
    Kategorie: Recenze, Přehrávače a rekordéry
    Říj 15, 2007
    15× Komentováno
    panasonic s53Před nedávnou dobou jsme recenzovali nejnižší model DVD přehrávače od firmy Panasonic, konkrétně DVD-S33. Ten, popravdě, příliš nezazářil. Jak je na tom jeho vybavenější souputník? Mimo jiné nás překvapil vynikající podporou všech formátů MPEG-4 videa a velkým množstvím drobných, leč nadmíru užitečných funkcí.
    Lukáš Straka
    Kategorie: Recenze, Televizory - projektory
    Říj 08, 2007
    4× Komentováno
    prehravacPlníme sliby a po Xoru HTL 1910 vám přinášíme další zajímavou LCD obrazovku, u které není snadné říci, zda je to monitor s TV tunerem nebo televize s připojením k počítači. Dvacetipalcová (51cm) úhlopříčka širokoúhlého LG M208WA-BZ je dostatečná pro obojí použití. A oboje mu jde vskutku dobře.
    Lucie Medová
    Kategorie: Recenze, Přehrávače a rekordéry
    Zář 24, 2007
    17× Komentováno
    Pro větší názornost jsme se rozhodli postavit vedle sebe námi testované klasické DVD přehrávače. Všechny jsou navíc multiformátové, takže zvládají MPEG-4, různé hudební formáty a to vše povětšinou ze všech médií. Některé potom dokonce i z USB. Sony DVP-NS38, Philips DVP5980, Samsung DVD-HD870, Panasonic DVD-S33E, Ferguson D-770HX, Biostek XS-250A, Next Wave NW-3255, Xoro HSD 8410 – který že je nejlepší?
    Zdeněk Štancl
    Kategorie: Recenze, Televizory - projektory
    Zář 18, 2007
    2× Komentováno
    Dříve, než pod vlivem nadpisu popustíte uzdu své požitkářské fantazie, musím vás zarazit. Ona číslice neznačí žel věk půvabné krásky, ale úhlopříčku širokoúhlého LCD televizoru s integrovaným DVB-T/analogovým tunerem. Metrová televize se nehodí zdaleka všude a také si ji nemůže úplně každý dovolit. Můžete se proto těšit na sérii testů menších přístrojů a začneme Xorem.
    Jiří Ptáčník
    Kategorie: Recenze, Televizory - projektory
    Zář 05, 2007
    37× Komentováno
    V první části testu LCD televizorů Sony KDL 32S2530 a Samsung 32R86BDX jsme rozebrali vlastnosti a funkce typu konektorové výbavy, kvality zpracování, ergonomie dálkového ovládání, spotřeby a podobně. V této, závěrečné, části se podíváme na kvalitu obrazu, citlivost tunerů a možnosti nastavení a doladění různých parametrů. Bratrovražedný souboj pozná vítěze!
    Lukáš Straka
    Kategorie: Recenze, Televizory - projektory
    Zář 02, 2007
    11× Komentováno
    Ploché televizory už nejsou zdaleka jen luxusním doplňkem vydesignovaných domácností ze stránek časopisů o bydlení. LCD technologie razantně válcuje v prodejích nižších úhlopříček 26-37’’ CRT modely. Postavili jsme v recenzi proti sobě dva podobně vybavené stroje s nejpopulárnější úhlopříčkou 32 palců a konečně také integrovaným DVB-T tunerem. Kontrast proti kontrastu, jas proti jasu, bez slitování do posledního pixelu. Začněme!
    Lucie Medová
    Kategorie: Recenze, Přehrávače a rekordéry
    Srp 25, 2007
    10× Komentováno
    sony dvp-ns38Nejlevnější a logicky i nejméně vybavený přehrávač od Sony – DVP-NS38. Přesto, že Sony občas dělá psí kusy a tvrdošíjně lpí na podpoře jen určitých standardů, není to kupodivu tentokrát tak strašné. Rozuměj, přehraje i XviD. Ale i tak budeme tomuto modelu hledat zájemce jen stěží.
    Jiří Ptáčník
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Srp 13, 2007
    3× Komentováno
    Měli jsme možnost v rychlosti vyzkoušet multimediální přenosný DVD/DivX přehrávač od společnosti Sigmatek. I přes krátký test vám ale můžeme přinést dostatek informací, pokud o tomto výrobku uvažujete. Pokud, o něm neuvažujete, asi vás o změně názoru ani nepřesvědčíme.
    Lukáš Straka
    Kategorie: Recenze, Digitální vysílání
    Srp 10, 2007
    6× Komentováno
    S tou naší českou digitalizací to začíná být navzdory politice, lobbingu a pletichaření přece jen vážné. Kdekdo má doma přitom dvě a více televizních obrazovek, u kterých bude nutné vyřešit DVB-T příjem a budeme se tedy snažit maximálně ušetřit. Genius DVD-T32 patří mezi ty úplně nejlevnější modely a tak nezbývá, než prověřit ono heslo o bohatství a kupování levných věcí:)
    Tomáš Luka
    Kategorie: Recenze, Přenosná zařízení
    Srp 02, 2007
    28× Komentováno

    prehravac Značka MEIZU není v naších končinách příliš známá. Jedná se o asijského výrobce přesněji čínského, který dodává přehrávače třeba pro společnost Emgeton. MEIZU M3 je něco jako menší bratříček M6. V něčem si jsou hodně podobní.

    Stránky

  • Poradna

  • Komerční odkazy

  • Anketa

    Jak přijímáte televizní vysílání?
  • Inzerce

  • Užitečné články k přečtení

    gramofon

    Prodeje gramodesek dramaticky rostou, stejně tak přibývá lidí poslouchajících hudbu z gramofonu. Analogově. Je to nostalgie, je to magie, může to být i kvalitní zvuk. Ale má to smysl?

    Nákup bitcoinu návod a vysvětlení
    O bitcoinu a dalších kryptoměnách se dnes mluví skoro všude. Pořád ještě není pozdě se o tuto oblast začít zajímat. Vysvětlíme si, co to kryptoměny jsou a poradíme, jak si koupit bitcoin, litecoin nebo třeba ethereum. A zkusit s námi můžete i vlastní těžbu na svém počítači.