Čtvrtek , 28. 03. 2024

Soňa

Test LCD TV LG 32LT75

Ahojte redakcia,

ako cerstvy majitel tohoto LCD TV by som uvital dalsiu recenziu, nakolko na nete skoro vobec ziadna nie je. Jedna sa o LCD so zabudovanym 160GB HDD v prevedeni s tromi uhloprieckami (32,37 a 40). Sam uz mam nazbierane skusenosti, takze by som pripadne mohol dodat moje prakticke skusenosti s pouzivania.

BrAtKo

Přidejte komentář

84 komentářů

    1. Re: Test LCD TV LG 32LT75
      Ahoj,
      lcd televizor LG 32LT75 mam jiz delsi dobu a jsem s nim spokojenej. Disk je tichej a celkem ma celej system docela svizny reakce. Jedna se o dost komfortni nasazeni, protoze je to fakt vse v jednou, protoze staci prijit zapojit 220 a pak jenom pripojit anteni svod (maximalne pripojit dom. kino) a vse jede 🙂
      Obraz je pekny a nahravky jsou ve stejne kvalite jaka mi jde na obraz.
      Protoze je mozne nastavovat velkou skalu parametru tak nastaveni jasu a podobne nechavam prakticky stale stejne a pro moji potrebu obcasneho sledovani tv naprosto dostacujiciho. Ovladac je prijemny, mozna se mi prilis snadno prepina do jinych stavu nez jenom tv (video,apod). Velmi me potesila kvalita prijmu na digital protoze v dobe kdy nastali takove zmeny v siti, ze ostatni museli porizovat anteny tak ja jsem jel vesele dal 🙂
      S EPG nemam zadne problemy cestinu a podobne veci zvlada velmi pekne.
      Pri prehravani ze vstupu na HDMI je obraz take pekny a ve vyssim rozliseni je docela pekne podani, nicmene moje velikost 332 palcu je na vysoke rozliseni docela mala 🙂

      T.

      1. Re: Test LCD TV LG 32LT75
        Prosím tě jak je to s nahráváním jednoho programu a sledováním druhého. Někde jsem četl, že to má 2x DVB-T a 2x analog tuner.
        Díky Leos

        1. Re: Test LCD TV LG 32LT75
          Nahrávání je tak jak říkáž. Když se nahrává z jednoho programu tak se můžeš koukat na jiný (oba digitální). Jde to i naprogramovat z EPG na několik dní dopředu. Lze nahrávat i z jiných zdrojů signálu (SCART- video, HDMI- počítač, …).

  1. Re: Test LCD TV LG 32LT75
    Tuto LCD televizi jsem si vybrala kvůli harddsiku, když jsem jí ale pár dnů poslouchala doma, tak jsem zjistila, že právě ten harddisk hučí, takže jsem jí zase musela vrítit :-(.

  2. I recently tried https://www.cornbreadhemp.com/collections/full-spectrum-cbd-oil as a replacement for the prime leisure and was pleasantly surprised past the results. Initially skeptical, I start that it significantly helped with my dread and slumber issues without any notable side effects. The oil was serene to speak, with clear dosage instructions. It had a kindly, earthy taste that was not unpleasant. Within a week, I noticed a decided convalescence in my total well-being, ardour more blas‚ and rested. I know the natural technique to wellness CBD offers and aim to continue using it.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.