Čtvrtek , 25. 04. 2024

Marek

2008: Vyprodali jsme 20 stadionů, děkujeme!

01. 01. 2009

01. 01. 2009

První den nového roku je vhodným okamžikem pro drobné bilancování nad naší činností. V roce 2008 náš magazín zaznamenal 670 tisíc návštěv a překročil výrazně 1,5 milionu zobrazení. Děkujeme všem, a především těm, kteří si nás oblíbili a rádi se k nám vracejí.

Vyprodali jsme na dvacet stadionů

Z dalších zajímavých ukazatelů vybíráme například absolutní unikátní návštěvníky, kterých bylo 353 tisíc. Jestliže například Sazka Arena (O2 Arena) pojme 18 tisíc lidí, naplnili jsme ji téměř 20krát. Jistě byste k nám nepřišli, pokud by zde nebylo nic zajímavého. Vydali jsme přes 70 unikátních recenzí, testů a návodů a stovku kratších zpráv nebo glos. Zejména pyšní jsme na to, že velké množství recenzí produktů jako DVD/HDD rekordérů nebo přehrávačů u nás vychází jako první na českém internetu.


Unikátní návštěvníci DIGIlidi.cz po měsících podle TOPlistu

Panasonic až na věky aneb co čtete nejvíce?

Podle statistik vás nejvíce zajímají rubriky “Přehrávače a rekordéry” a “Televizory a projektory”. Velký zájem zaznamenala i rubrika o HTPC. Z konkrétních článků vyhrál test DVD/HDD rekordéru Panasonic DMR-EX77 se 26 tisíci přečteními za rok 2008. A to i přes to, že šlo o test z roku 2007. Druhé místo ale už vybojoval aktuální výrobek z roku 2008, plazma Panasonic TH-42PX80E s 25 tisíci přečteními. Následoval již docela fádně opět Panasonic s plazmou roku 2007 TH-42PX70E. I když Panasonic, stejně jako jiné výrobce, ani trochu nešetříme, zdá se, že jeho obliba je neotřesitelná. Až na čtvrtém místě se objevuje Sony s povedeným rekordérem RDR-HXD870.

Jací jste a co si myslíte?

Pozoruhodné jsou i výsledky našich anket, kde odpovídáte právě vy, čtenáři. Však se podívejte sami:

K TÉMATU  Víte, kdy vznikl první smartphone?

Děkujeme za vaši přízeň a těšíme se na setkávání v roce 2009!

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Jedním z dalších Umaxů, které plánujeme otestovat, bude v dubnu nebo květnu 10palcový tablet s pouzdrem v klasickém stylu. Kromě tohoto skoro kapesního počítače plánujeme i test většího brášky Umax 11Wa, dále zabrousíme opět mezi reproduktory s Niceboy Raze, něco také natočíme nejen v akci s Niceboy Vega 5 Fun, ale také v automobilu s Rollei CarDVR-318.
Dlouho jsem u svých notebooků hluk a aktivní chlazení neřešil. Prostě ho prostě neměly, díky Atomu či Celeronu N si vystačili s pasivním chlazením. Zatoužil jsem však po výkonu Intel Core i5 procesoru, více RAM (2 ani 4 GB už mi nestačí) a plnohodnotném SSD disku, což s sebou nese opět aktivní chlazení a hluk ventilátoru...
Druhá, resp. třetí, herní sluchátka od polské značky Genesis, udělají pod stromečkem radost. Už jenom ta velikost krabice… Dítě pak místo bot vybalí sluchátka a to jej jistě potěší. Znalci komedie Pelíšky si jistě vzpomenou na obdobnou scénu. Nicméně nic zde není samoúčelné, krabice skrývá haldu příslušenství a Neon 750 působí opravdu monstrózním dojmem.
Naos znamená posvátnou schránu pro sochy bohů. Co tím chce asi Lamax říci? Má přidomek evokovat nečekané schopnosti novinky? Modelové číslo X7.1 naopak naznačuje dílčí evoluci předchozí X7 Mira. Jak zní tedy odpověď? Nepůjde jen o evoluci, zjistíte záhy, protože přibylo nejen funkcí, ale též vybavení včetně dálkového ovladače a mnoho dalšího. Čekejme více, než byste tipovali, není to jen o dálkovém ovladači.

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek