Úterý , 16. 04. 2024

Irena

Časové nahrávání

Predem se omlouvam za chybne zalozene tema, ale ted k dotazu muzete mi prosim sdelit jak resite (i treba ve Vistach) casove nahravani? Tedy jaky je spravny postup. Pocitac uspite? atd… DIKY MOC

Přidejte komentář

169 komentářů

  1. Re: Časové nahrávání
    Ano, správný postup je počítač po nastavení nahrávání uspat nebo hibernovat. Z vypnutého stavu jej TV karta neprobudí. Doporučuji také přidat ke konci nahrávání nějaký čas navíc, aby kvůli spoždění nedošlo k oříznutí konce pořadu.

  2. Re: 5E1HCA4
    Na to jsme zatím nějak rozumně nepřišel. Jedině snad nastavit si v systému uspávání po určité době nečinosti, jenže to je potřeba si nastavit nahrávání přes program a TV nesmí běžet, jinak systém nepozná, že se po nahrávání už nic neděje.

  3. Re: 5E1HCA4
    Tak me to dela zajimave veci po hibernaci se to probuji jen pokud casove prodleva mezi vypnutim a novym automaticky startem je tak 10 min. pri delsi casove prodleve npr. ze by se mel program nahrat treba za 1 den tak to ani omylem 🙁 nevite v cem muze byt zakopany pes ?

  4. Re: 5E1HCA4
    No, ještě můžete mít v systému nastaveno, že to po nějakém čase z hibernace přejde do úplného vypnutí…

  5. Re: 5E1HCA4
    To ne , ale spise mi prijde ze se PC probudi vzdy po nejake kratke dobe a jinak se neprobudi vubec a asi to vubec nesouvisi s tim co nastavim. Jako kdyby se to proste neprobouzelo podle pred nastaveneho PRG

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.