Pátek , 29. 03. 2024

Taťána

Strácí se nastavené nahrávání

Zdravím, tak nevím čím to ale poslední dobou se mi chaoticky strácí nastavení programů které chci nahrát. Klasicky nastavím v průvodci co chci nahrát a pak to zkontroluju v seznamu naplánovaných programů a vše sedí. Uspím počítač a někdy se mi stane že se pořad nenahraje a když koukám do logu tak tam není ani že by se o to snažil. Pokud mám více programů nastavených tak pokud kouknu do fronty co se má nahrávat je prázdná ikdyž by tam měly být další programy. nesetkal jste se stím někdo?

Přidejte komentář

130 komentářů

  1. Re: Strácí se nastavené nahrávání
    Tak jsem přeinstaloval celej systém a už to zas začalo nahrávat akorát pořád mizej nastavené programy pro nahrávání. Nejhorší je že sem nastavil několik seriálů a MCE si to někde uložilo a kdž přijde doba že má nahrávat tak spustí nekolik nahrávání toho samýho a po 1min to utne že jsou tam konflikty. Nevíte někdo kde má MCE ulžené nastavení toho co bude nahrávat?

  2. Re: Strácí se nastavené nahrávání
    mám podobný problém.
    Už jsem zažil chvilku, kdy jsem si říkal, kam že se to nahrávání podělo. Ale pak jsem si řekl, že je to asi moje chyba. Nicméně nahrávání funguje korektně, a tak to byl asi můj překlep. Větší starost mi dělá ono vypnutí nahrávání. Program se začne nahrávat, a z ničeho nic, zhruba po 30 minutách se ztratí signál, a nahrávání skončí. Ale signál se nikam neztratil. Jakmile okamžitě zareaguji, a zapnu živé vysílání, kanál je v pořádku. Nedávno jsem si všiml, že se to nejspíš děje v důsledku záhadného přejmenování pořadu který právě běží.
    Kupříkladu nahrávám hvězdnou bránu, EPG se řídí informacemi poskytovatele, a najednou v polovině HB se nahrávání zastaví, a já zjišťuji že původní program Hvězdná brána se nyní jmenuje Hvězdná brána IX. Jako by tam skočilo EPG od Microsoftu (ten co stahuje z internetu) ale jiné programy jsou v pořádku. Nechápu to. Klidně bych i jel na tom stahovaném EPG, jenomže každý seriál je tam popsaný tak, jako by to byl film, a tak pokud chcete nahrávat seriál, musíte si sednout a vyhledat všechny položky daného seriálu, a po jednom je nechat nahrát. Hrůza. Kdyby jste třeba někdo věděl co s tím, dejte vědět.
    Díky.

  3. Bylo to krátké období, kdy jsem byl zmatený z toho, co se stalo s páskou. Pak jsem začal mít pocit, že za to můžu já. Nicméně nahrávka funguje dobře, takže to byla pravděpodobně jen chyba na mé straně. Vypnutí nahrávání je moje první starost. Pořad se začne nahrávat a pak, zdánlivě odnikud, signál zhasne a nahrávání se zastaví asi o 30 minut později. Signál však zůstal nedotčen. Kanál funguje dobře, jakmile okamžitě zareaguji a aktivuji živé vysílání. Jen mě napadlo, že za to pravděpodobně krunker může mysteriózní rebranding současné show.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.