Sobota , 20. 04. 2024

Marcela

NOVA a CT1 (MPEG-4)

Dobry den
Ve Vistach v MC jsem zkousel prehravat HDTV (NOVA a CT1 myslim ze na 64. kanale). Pokud ho zacnu prehravat, dekoduje se mi pouze zvuk a pise mi to “Digitalni radio”. Zkousel jsem nainstalovat snad vsechny kodeky :(. Jde to vubec prehravat ve Vista MC? Co za kodeky, dekodery, filtry bych mel mit nainstalovane.
Dekuji moc za radu.

Přidejte komentář

103 komentářů

  1. Re: NOVA a CT1 (MPEG-4)
    A jiná HD videa (uložená na disku) vám MCE přehrává? [url=http://forum.digilidi.cz/vista-media-center-tv-pack-2008-t74.html]TV Pack[/url]máte nainstalovaný?

  2. Re: NOVA a CT1 (MPEG-4)
    Dobrý den,

    já mám ten samý problém. Nainstalovány mám VistaCodecs i TV Pack, všechny HD filmy uložené na disku mi to bez problémů přehrává, ale Novu HD a CT1 HD mi to nepřehraje, jde jen zvuk a píše to digitální rádio. Testoval jsem Windows 7 a tam to fungovalo, nevíte čím by to mohlo být? Fungují vám HD kanály z DVB-T ve Vistách MCE? Díky. Petr

  3. Re: NOVA a CT1 (MPEG-4)
    Ono m8m pocit tak v RTM veryi TVPacku byla nakonec dllka která dělal přehrávání HD obsahu přes DVB-T vyhozena

  4. I gave https://www.cornbreadhemp.com/collections/full-spectrum-cbd-oil a prove with a view the first previously, and I’m amazed! They tasted excessive and provided a be under the impression that of calmness and relaxation. My emphasis melted away, and I slept well-advised too. These gummies are a game-changer on the side of me, and I greatly commend them to anyone seeking appropriate emphasis alleviation and improved sleep.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.