Sobota , 20. 04. 2024

Marcela

Chybné názvy v Nahraných pořadech

Zdravím,

nějak mi blbnou názvy zobrané v nahraných pořadech. Občas se stane že pořad se nahraje v pořádku ale název a popisek je v MC od pořadu který byl předtím. Přitom pokud se podívám do wtv souboru tak tam je to správně. Chyba bude asi v tom že MC má svojí DB a tam si to zařadil blbě. jde teď o to jestli je nějaký způsob jak to opravit.

Přidejte komentář

168 komentářů

  1. Re: Chybné názvy v Nahraných pořadech
    Tak už jsme to vyřešil. Existují dvě možnosti jednu mám vyzkoušenou druhou ne ale radili mi jí na Green Button tak snad je to v pohodě.

    1) Vymazat DB soubor od VMC ten je v ProgramaDataMicrosofteHome. Nevýhoda je že se pak musí vše znova nastavit včetně naladění TV. To jsme udělal v návalu zoufalství já a dřív něž se amerika probudila a dostal jsme odpověď na GreenButton
    2) Přesunout soubor ze složky kam byl nahrán. Spustit VMC a nechat zobrazit nahrané pořady. Vypnout VMC a nakopírovat soubor zpátky a zas spustit VMC. VMC by mnělo poznat že se objevil nový soubor a načte info přímo ze souboru a ne ze svojí DB.

  2. Zbavte se databázového souboru v ProgramaDataMicrosofteHome umístěného ve VMC. Největší nevýhodou je, že musíte udělat vše od nastavení televizoru až po resetování všeho ostatního. Ve svém posledním zoufalém úsilí přimět Ameriku, aby se probudila slope a získala řešení GreenButton, jsem to udělal.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.