Čtvrtek , 28. 03. 2024

Soňa

automatická regulace fan přes čidla

Nevíte o zařízení do PC, které má 4 čidla na teploty a podle těch reguluje otáčky větráků na 4 oddělených větvích? Lze přiřadit rozmezím teplot určité otáčky ventilátoru, takže třeba do teloty 40 stupňů můžou být otáčky 0. Viděl jsem to v praxi a moc hezká věc .. pc slabě větralo jen při bootování systému a pak jelo zcela na pasiv (samozřejmě úsporné kompunenty cpu max 45W, gpu integrovaná chlazená pasivně), pouze při zvýšení výkonu (full hd video) tak se začal točit větrák, ale skutečně pomalu, takže velmi efektní. Cena tohoto zařízení byla asi 2500 kč, ale výhod to mělo hodně – deska sice otáčky reguluje, ale vždy je tam nějaké rozmezí, na pasiv mi nepřijde nikdy. Navíc se nemůže stát, že při softwarové regulaci z OS by při nějaké kritické chybě došlo k špatné regulaci a spálení komponent. Jestli víte co myslím, tak prosím o link. Sám budu pátrat.

Přidejte komentář

112 komentářů

  1. Re: automatická regulace fan přes čidla
    něco jako tohle [url]http://www.tvdigitalne.cz/modul-fc05-rizeni-ventilatoru-azbox-premium-plus.html[/url] , ale aby šlo nastavit to rozmezí teplot

  2. Re: automatická regulace fan přes čidla
    [url]http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=64693[/url] zatím nejblíže

  3. I recently tried https://www.cornbreadhemp.com/products/cbd-sleep-gummies for the blue ribbon prematurely and was pleasantly surprised next to the results. Initially skeptical, I create that it significantly helped with my appetite and doze issues without any unconcealed side effects. The grease was serene to use, with legible dosage instructions. It had a kindly, lusty taste that was not unpleasant. Within a week, I noticed a signal upgrading in my blanket well-being, ardour more serene and rested. I comprehend the natural approximate to wellness CBD offers and procedure to go on using it.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.