Čtvrtek , 28. 03. 2024

Soňa

GIGABYTE MA78GM-S2H

Mám základní desku GIGABYTE MA78GM-S2H,s pamětí 2GB (KIT 2x1GB) DDR2 800MHz PC6400 A-DATA a procesorem AMD Athlon 64 3200+ ,win xp pro.Bios Award F5 z 29.7.2008.Po nainstalování servispacku 2,nemůžu přehrávat divx video,jen černý screen.Taky se nepravidelně stává,že postartu pc není nainstalovaná zvuková krta,nebo grafika je jen v zákldním rozlišení,bez hardwarové akcelerace. Upgrade biosu nepomohl.Může mě někdo prosím poradit?

Desku jsem reklamoval,teď čekám jak to dopadne.

Tak desku mě vyměnili,zvukovka i grafika funguje perfektně,ale přehrávání dvd,video souborů a nahrávání z televize,zůstalo stejné.Po nahrání SP2,nebo SP3 jen černý obdelník.Bios je poslední F5 a codeky k videu s SP1 fungují.Už mě nic nenapadá.Prosím poraďte.Děkuji.

Nakonec se to vyřešilo,je důležité v jakém pořadí se ovladače nahrávají.Já jsem nahrával vždycky první ovladač grafiky a to bylo špatně.První musí být SP2 nebo SP3.Pak to všechno funguje.

Přidejte komentář

80 komentářů

  1. Re: GIGABYTE MA78GM-S2H
    Zkusil bych čistou instalaci Windows + příslušný software + ideálně rovnou SP3. Pokud to bude dělat stále, je ta deska na reklamaci.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.