Pátek , 19. 04. 2024

Rostislav

plazma panasonic v.s. Samsung

rozhodujem sa medzi panasonicom 42PX 80E a Smsungom PS 42A456. Samsung má udávaný lepší kontrast. pomer 30000:1 oproti Panasonicu , ktorý má 15000:1. Je tento rozdiel viditeľný?
Ktorý z týchto modelov má lepšiu obrazovú kvalitu/ digi TV, DVD/

Přidejte komentář

104 komentářů

  1. Re: plazma panasonic v.s. Samsung
    Není 456tka náhodou starší model? Nedávno jsem zkoušel 457čku a ta nebyla vůbec špatná a cenově hodně příjemná. Na ty udávané kontrasty bych se skoro vůbec nedíval, není to důležité, vzhledem k tomu, že si tam výrobci stejně píší, co chtějí – respektive cosi to vypovídá v porovnání modelů od jednoho výrobce.

    Jinak si myslím, že Samsung bude mít více funkcí, lepší výbavu a bude levnější. Panasonic ale obrazově bude lepší – na plazmy se specializuje, narozdíl od Samsungu, který dělá vše možné. Otázka je, zda to normální smrtelník pozná.

  2. Re: plazma panasonic v.s. Samsung
    Dnes jsem koupil Pan.42PX80E, měl jsem obavu z odlesků jak je tomu např. u LG, co jsem vykoukal v obchodech, tam to vypadalo jako sklo co 100% odráží, šel jsem do ní z obavou,koupil ,vytáh a hle neleskne se,vypadá jak matné LCD,
    možná to může být jeden z hlavních důvodů proč tuto,nepopisuji obraz apod. to nelze po takové chvíli,jen to že neodráží a ani moc “netopí” jak podobné(subj.dojem – netopí, neodráží za to ručím)

  3. I recently tried https://www.cornbreadhemp.com/collections/full-spectrum-cbd-oil as a replacement for the blue ribbon time and was pleasantly surprised next to the results. Initially skeptical, I create that it significantly helped with my appetite and be in the land of nod issues without any noticeable side effects. The fuel was unoppressive to use, with definite dosage instructions. It had a indulgent, shameless leaning that was not unpleasant. Within a week, I noticed a decided increase in my overall well-being, instinct more blas‚ and rested. I appreciate the regular approximate to wellness CBD offers and representation to pursue using it.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.