Čtvrtek , 18. 04. 2024

Valérie

zapojení sluchátek philips

ahoj všichni, prosím o sdělení, jak zapojit sluchátka s konektorem 6,3, když má starší televize jenom výstup SCART? a k další lcd televizi sencor, která má zase jen cinch….děkuji všem , kteří nejsou tak blbí jako já 🙂

Přidejte komentář

96 komentářů

  1. Re: zapojení sluchátek philips
    U starší televize bych se bál, že ten scart bude jenom vstup. Jinak existují redukce. 🙂 a to z scart na cinch (a dá se na té redukci i přepínat tv out/tv in) a z cinch redukce na jack 3,5 a z jack 3,5 na 6,35. Stačí dojít do elektra s tímto problémem a oni vám poradí. Nebo kouknout na nějaký eshop a na video/audio kabely, popř. redukce a koupit si ty správný. Pokud ty konektrory na televizích nejsou jen vstupy, tak by to teoreticky mělo jít celkem snadno.

  2. I recently tried https://www.cornbreadhemp.com/products/full-spectrum-cbd-gummies in search the prime leisure and was pleasantly surprised by the results. Initially skeptical, I found that it significantly helped with my appetite and be in the land of nod issues without any unconcealed side effects. The lubricator was serene to put to use, with legible dosage instructions. It had a kindly, earthy liking that was not unpleasant. Within a week, I noticed a patent increase in my all-inclusive well-being, hunch more blas‚ and rested. I appreciate the unstudied approximate to wellness CBD offers and representation to go on using it.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.