Čtvrtek , 28. 03. 2024

Soňa

LCD TOSHIBA 32RV685DG

Dobrý den,

koupil jsem si televizi TOSHIBA 32RV685DG a mám jeden problém. Televize funguje perfektně až nato, že nemohu přepínat současně současně digitání a analogové vysílání. Můj problém je následující:

30.11.2009 přestal vysílač Brno-Kojál vysílat CT1 analogově. Místo toho vysílá CT1,CT2,CT4,CT24 digitálně a všechny ostatní kanály (NOVA, PRIMA) chytám z vysílače Olomouc analogově. Pokud dám u této televize automatické ladění DTV a ATV naladí mi to jak digitální tak i analogové programy současně a mohu si mezi nimi vybrat. Bohužel se musím mezi nimi po dokončení ladění rozhodnout, jestli budu používat DTV, nebo ATV a pak už mohu řadit jen ty programy, které jsem zvolil.

Prosím někoho o radu (buď někoho, kdo s tím má zkušenosti, nebo majitel tohoto televizoru), jestli lze uložit digitální a analogové programy naráz. Je mi totiž docela divné, že se musím přiklonit k jednomu, nebo k druhému, když televize umí vše naladit. V polovině roku 2010 začne vysílač vysílat i druhou vlnu digitalizace (NOVA, PRIMA, COOL….) jenže to je až za půl roku a já se chci na NOVU a PRIMU dívat aspoň analogově aniž bych pořád znova ladil.

Předem děkuji za odpovědi.

Jiří S.

Přidejte komentář

86 komentářů

  1. Re: LCD TOSHIBA 32RV685DG
    Prosím o zrušení tohoto tématu. Už jsem to vyřešil. (Televize má na ovladači tlačítko ATV/DTV a tímto se dá mezi analogovou a digitální televizí přepínat. Boužel se to nedá narvat na tlačítka za sebe, ale i tak je to v pohodě.)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.