Čtvrtek , 28. 03. 2024

Soňa

Flaky v strede CRT obrazovky PHILIPS

Cim to je, ze sa mi na 72cm CRT TV Philips plocha obrazovka robia flaky? Najcastejsie je to do modra. A robia sa vtedy ked je zobrazena jednoliata plocha jednej farby (najcastejsie ked zabudnem zapnute menu prepinania kanalov na mojom digitalnom satelite (v strede obrazovky je vtedy biely podklad so zoznamom stanic)). Uz som to videl aj na inom TV Philips s plochou obrazovkou ked tam bezal hokej. Je to bezna vec, alebo je to zavada na reklamaciu?

Přidejte komentář

93 komentářů

  1. Re: Flaky v strede CRT obrazovky PHILIPS
    taky mam 72 crt flat 100 hz philips tv a fleky tam mam taky, osobne si myslim ze ej to nejak zamgnetizovany, zkousel sem to rozehnat magnetem, ale bez uspechu (na razatnejsi reseni sem si netrouf)

  2. Re: Flaky v strede CRT obrazovky PHILIPS
    Jj, to je zmagnetizovaný a magnetem to maximálně naženete do jiné části obrazovky. Každá CRT televize má demagnetizaci, která se spouští buď při zapnutí nebo ručně z menu, ale je dost možné, že ty obvody jsou u těch vašich TV v háji a demagnetizace nefunguje. Můj starý Philips to má taky, ale má na to už svoje léta..má už tak 12 roků:)

  3. Re: Flaky v strede CRT obrazovky PHILIPS
    v menu sem degaus nikde nenasel a jestli ma fungovat pri zapnuti tak nefunguje, coz by asi bylona reklamaci, u me uz je pozde, ale jestli tim trpi jeste nekdo tak nevahejte.

    ale mam jisty pochybnosti kolem toho celeho probelmu, protoze pri normalnim tv tam je malo patrnej flek, treb apri prehravani videa z kamery prec cinch tam byl uplne silenej modrej flek uprostre, ale kdyz tam dam pred dvd player jpg s bilou barvou na cely obrazovce neni videt ejdinej flicek … bude to asi komplikovanejsi

  4. Re: Flaky v strede CRT obrazovky PHILIPS
    Plochá CRTčka od Philipsu byla mizerná hlavně ve Slim provedení. Ale i ta s normální hloubkou měla malou životnost obrazovky a brzo ztrácela kontrast. Pokud je ale problém při propojení kamery přes kompozitní propojení a přes RGB z DVD to nezlobí, tak bych viděl problém v tom kompozitu a zkusil kameru připojit přes S-Video (pokud ho kamera má).

  5. I recently tried https://www.cornbreadhemp.com/collections/cbd-cream as a replacement for the prime time and was pleasantly surprised by the results. Initially skeptical, I initiate that it significantly helped with my desire and be in the land of nod issues without any unconcealed side effects. The lubricator was unoppressive to utter, with nitid dosage instructions. It had a mild, shameless leaning that was not unpleasant. Within a week, I noticed a signal convalescence in my all-inclusive well-being, feeling more serene and rested. I cognizant the regular approach to wellness CBD offers and representation to at using it.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.