Pátek , 29. 03. 2024

Taťána

propojení Tv+video+satelitu+DVD

Prosím poradte jak mám propojit TV PanasonikTH-42PX70E s vídeem Filips DVDpřehraačem a satelitem Digi Humax,tak abych mohl nahravat a sledovat jiný program. Děkuji moc tomu nerozumím.

Přidejte komentář

97 komentářů

  1. upřesnění dotazu
    Uff, zkuste to trošku upřesnit. Jaké to jsou konkrétně modely přístrojů a na co chcete nahrávat (tuším, že na video, ale některé satelity mají harddisk na záznam…)

    1. propojení Tv+sat.+dvd+video
      Děkuji za zájem nám poradit. Přijel kamarád který nám to zapojil všechno jede nahrávám ze satelitu i naše programy na video.

      Díky.

      1. Dobrý den, mám na vás jak
        Dobrý den, mám na vás jak je to tedy možné propojit s videem, abych mohla nahrávat. Děkuji vám předem za vaši odpověď.

        1. Dobrý den
          Byl bych vám

          Dobrý den

          Byl bych vám vděčen,kdybyste mi poslal stručný návod na propojení.Já to zkouším propojovat jak se dá a zatím se mi vůbec nedaří a skoro už ani nedoufám,že se mi to povede.

          Děkuji za odpověd

      2. Propojení TV+sat+dvd+videorec.
        Dobrý den,
        prosím o radu. Potřebuji propojit vše výše uvedené a nevím si rady, kam s jakým kablíkem. Jedná se o TV Philips 21PT1542 + digit.satelit STRONG6500 + DVD SENCOR SDV-7102 + videorecorder PANASONIC NV-SD407. Vše máme docela propojené, jen u videa máme problém – dokázali jsme video zprovoznit na funkci pouhého přehrávače, ale potřebujeme ještě, aby i nahrával.

        Díky moc za radu.

  2. propojení
    Také řeším problém propojení satelitu s TV a VCR.
    Poradí někdo, zda se dají některé přístroje propojit tak, abych mohla na TV koukat na 1 program a zároveň na VCR nahrávat 2 program? Zatím jsem narazila pouze na přístroje s HDD – chci ale nahrávat přímo na video bez nutnosti mezistupně HDD.
    Děkuji za jakoukoli radu v oblasti propojení či za doporučení nejvhodnějšího přístroje (měl by umět Czechlink či Gital kartu).

  3. Propojení plazmy LG 42PC55 vs. Humax cr-fox
    Propojil jsem uvedenou plazmu se satelitním přijímačem Humax cr-fox přes scart a některé funkce jako “teplota barev” nebo “xd” nejsou dostupné. Dle návodu výrobce není např. uvedená funkce vylepšení obrazu dostupná při propojení RGB-PC. Ale já mám uvedené propojení přes AV1.
    jak tedy správně propojit aby vše fungovalo? nebo jsem něco v nastavení přehlédl…?

    Díky

  4. Propojeni DVDrec, videorec, digiTV a TV
    Zdravim. Chci se zeptat. Mam TV Samsung (2xscart, 1xS-video), DVD rekorder PHILIPS(2xscart, 1xS-video), video rekorder Panasonic (2xscart) a sat na prijem digitalni TV (2xscart). Jdou tyto zarizeni mezi sebou propjit tak, aby slo nahravat jak na video, tak na DVD neco jineho, nez na co se zrovna divam?Popr poradit nejake neoptimalnejsi zapojeni. Dekuji manohokrat.

  5. Re: propojení Tv+video+satelitu+DVD
    Potřebuji poradit.
    Mám Toshiba RD-XV47KE (HDD & DVD/videokaetový rekordér), TV Sony a UPC Philips
    (připojení satelit). Jak nejlépe propojit mezi sebou?

    1. Re: propojení Tv+video+satelitu+DVD
      mám také toshiba rd-xv 47-k-te a mám také potíže s propojením jelikož mě před 9.měsíci prodejce neupozornil že tento přístoj nemá digitání tuner ,tak že se hodí akorát na kopírování kazet na dvd

      1. Re: propojení Tv+video+satelitu+DVD
        Asi to už neni aktuální, ale přecejen to sem napíšu.
        Ta toshiba rd-xv47 je výborný stroj, jen nemá digit. tuner. Ale za to může nahrávat v režimu slave. Co to znamená, znamená to, že v momentě, kdy se va konektoru scart AV2 objeví signál spustí nahrávání. To je výborné, protže stačí časovat jeden stroj (např set-top box).
        Propojení je potřeba důkladně promyslet podle toho co odkud kam chcete nahrávat. Já mám dvě videa (vhs a tu toshibu)a televizi, vše má po dvou skartech. Tak jsem zvolil propojení stb>AV2 na toshibě, AV1>TV jen tam, vstup od VCR. Druhý scart z VCR do TV. A zbytek si z hlavy nepamatuju, protože to občas přepojuju. Třeba výstup z VCR do PC, které se pro digitalizaci kazet ukázalo jako zatim nejlepší.

        1. Re: propojení Tv+video+satelitu+DVD
          Dobrý den, nevím jestli si to přečtete, ale zkusím to …
          Mám DVD rekordér rd-sv47ke a bohužel se mi pokazilo přehrávání DVD a samozřejmě i jejich vypalování. Vypalovala jsem dětem pohádky a nějak jsem opomínala na uzavření DVD a teď jsem v situaci, že mám doma asi 70 DVD neuzavřených a přístroj nejde opravit. Bylo mi řečeno že by to snad šlo ve stejném přístroji, ale bohužel už nejde koupit. Pokud by se našel někdo, kdo by byl ochotný mi DVD uzavřít, byla bych strašně šťastná (a se mnou i mé 3 děti)… jsem z Brna, prosím napište mi vzkaz přes fler – jsem prodejce Rony Brno – nebo přes postizenedeti.cz kde jsem registrovaná jako Rony. Moc děkuji. Rony

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.