Čtvrtek , 28. 03. 2024

Soňa

WINDOWS 7 – Nahrávání z externích zdrojů

Ahoj zatim jsem nenasel jak nahravat videa napr. z video vstupu na TV karte , takze nelze nahravat videa napr z externiho sat. Rovnez jsem nikde nenasel moznost strihu u nahranych videii z TV tuneru. :geek:

Přidejte komentář

142 komentářů

  1. Re: WINDOWS 7 – Nahrávání z externích zdrojů
    Aha tak to jsem nevedel nabehl jsem rovnou na W7 takze dle meho je to potom na nic. Dle meho by solidni program pro HTPC mel mit funkce TV, TV nahravani, casove nahravani, nahravani z ext . zdroju, obrazky, hudba atd. Coz evidentne reseni MCE od Microsoftu neposkytuje. Otazkou je co tedy jineho?

  2. Re: WINDOWS 7 – Nahrávání z externích zdrojů
    Nahrávání z TV karty v MCE řešeno je. Nahrávání z ext. zdrojů nevyužije každý, stejně tak pokročilý střih je lepší udělat klasicky (s myší a klávesnicí) v patřičném programu.

    I když MS píše: [i]You can use standard connectors such as S-Video to connect your cable box or satellite receiver to your Media Center PC, and then watch and record high-definition TV programs. [/i]

    Čili možná, že to nějak jde, ale nevím přesně jak, AV vstup na svém HTPC nemám.

  3. Re: WINDOWS 7 – Nahrávání z externích zdrojů
    Muzes mi prosim pomoci kde je to nahravani nejak jsem to nenasel?

  4. Re: WINDOWS 7 – Nahrávání z externích zdrojů
    [quote=”Honza”]Muzes mi prosim pomoci kde je to nahravani nejak jsem to nenasel?[/quote]

    Teď si nejsme jistý, které nahrávání?

  5. Re: WINDOWS 7 – Nahrávání z externích zdrojů
    Preji hezky den, myslim ze problem je v tom ze pri nastaveni vstupu (tedy kompozitniho videa , z AV) chce WIN MCE IR dalkovy ovladac. Nekde na netu jsem cetl ze existuje neco jako virtualni IR ale to mi bohuzel na 64bit W7 neslo nahrat. Mate nejake reseni jak to obejit? Nebo pouzivate nejaky jiny dalkovy ovladac kterey WIN7 sezere ? Dekuji

  6. I gave https://www.cornbreadhemp.com/collections/cbd-cream a prove with a view the primary time, and I’m amazed! They tasted great and provided a intelligibility of calmness and relaxation. My lay stress melted away, and I slept less ill too. These gummies are a game-changer since me, and I enthusiastically endorse them to anyone seeking natural emphasis recess and better sleep.

  7. hihouse420.com
    Fang Jifan은 “그럼 가르쳐 드릴 수 있습니다. 때가되면 저를 비난하지 마십시오. “라고 말했습니다.Fang Jifan은 잠시 연기하기로 결정했고 그의 성질은 점점 더 짜증이났습니다.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.