Čtvrtek , 28. 03. 2024

Soňa

Pomoc–domácí kino Samsung ht thx 22

Zdravím vás zkušené a chtěl bych se zeptat,proč mi nejde po zapojení scartu a všech ostatních částí po propojení, zvuk z televize do beden domácího kina,navíc se mi na aparátu ani neobjeví po zmáčknutí tlačítka tv,nic na displeji,prosím o radu kdo máte s tímto nějakou zkušenost.

Přidejte komentář

98 komentářů

  1. Re: Pomoc–domácí kino Samsung ht thx 22
    Zvuk z televize do beden? Pokud tím myslíte, aby samsung hrál přes repro to, co je vysíláno v TV, tak to přes SCART nemusí jít – jednak TV nemusí mít na SCARTu vyvedeny zvukové konektory, nebo může být SCART kabel jen jednosměrný.

  2. Re: Pomoc–domácí kino Samsung ht thx 22
    Dobrý den,děkuji za každou radu.Co se týče toho scartu,tak ten sem si schválně koupil dražší,tak jak mi radil pán v prodejně a nepomohlo to.Chtěl bych se prosím zeptat,zda to jde nějak zjistit,jestli moje tv má vyvedeny ty zvukové konektory jak jste říkal.Zajímavé právě ještě je že,po přepínání všech možností na domácím kině,se mi zobrazí,dvd video,usb,aux atd,ale po stisknutí tlačítka tv na ovladači domácího kina,to nijak nereaguje.Myslíte že by také byla možnost,že by byl špatný aparát a nebo ovladač domácího kina?Přítelkyně má také domácí kino(panasonic a tv jiné značky) a bez problému jí to jede tak nevím.Mockrát děkuji za každou radu a nápad.Milan.

  3. Re: Pomoc–domácí kino Samsung ht thx 22
    No možná to neumí ten Samsung na SCARTu přijmout! Nemá náhodou nějaký stereo vstup (2x cinch)? Do toho bych se snažil ten zvuk přivést. Ať už ze SCARTu (přes redukci) nebo ze samostatného stereo výstupu, má-li jej televizor.

  4. Re: Pomoc–domácí kino Samsung ht thx 22
    Zdravím,tak už mi to funguje,ale ne přes scart,ale tak ,že do sluchátek do tel. dám jeden cinch a do domácho kina zbytek(2 * cinch),sice zase kabely navíc.ale co se dá dělat,hlavně že to funguje aspoň nějak,děkuji moc za vaše rady a pomoc.

  5. Potřebuji obojí?
    Dobrý den chtěl bych se zeptat, když chci propojit toto domácí kino (Samsung HT-TZ 315) s LCD televizí SAMSUNG potřebuji k tomu Scart a HDMI kabel nebo stačí jen HDMI?

    Předem díky za odpověď.

  6. Re: Pomoc–domácí kino Samsung ht thx 22
    Jestli má to kino Samsung HDMI výstup, tak stačí jen HDMI. To umí stejně jako SCART vést jak obraz, tak zvuk.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.