Čtvrtek , 25. 04. 2024

Marek

Windows 10 oživí trh s notebooky, doufají výrobci

08. 07. 2015

08. 07. 2015

Asi to tak bude, lidé prý čekají na Windows 10 s nákupem nových notebooků. A to i přes to, že „desítky“ mají být zdarma i pro majitele starších systémů. Proč ale podstupovat složitý upgrade, když stačí si chvíli počkat a mít nový operační systém přímo předinstalován?

Zdroj: Master isolated, FreeDigitalPhotos.net Zejména zařízení typu „2-v-1“ se mají dočkat vyššího růstu ve srovnání s androidími tablety. Prodejci notebooků prý v současnosti zaznamenávají velmi chabou poptávku po nových strojích. Což má samozřejmě vliv i na slabší objednávky u výrobců. Navíc se očekávání oživení trhu netýká prý výrobců tabletů a chytrých telefonů, kteří jsou ve svých očekáváních střízlivější.

TIP: Windows 10 nabídnou předinstalované komerční hry a 6 různých verzí

Zdroj: DigiTimes

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Sluchátka Lamax Base1 již “z praku” nabízejí dobrý poměr ceny a výkonu - 790 Kč neomráčí ani méně movité. Nabízejí kromě klasické reprodukce přes Bluetooth 5.0 i audio kabel (když se vybijí) specialitku v podobě přehrávání hudby z micro SD karty (podobně jako drobný bezdrátový reproduktor Sphere SP-1). Umí být autonomním přehrávačem hudby umístěným přímo na hlavě. Tím z masy sluchátek na trhu vyčnívají podobně jako doga na výstavě beaglů.

Mám foťák a k němu popruh na krk (rameno). Ten popruh se přidělává na pevno běžně přímo do oček na přístroji. Potom na něm často překáží a my se s ním různě potýkáme, abychom jej dali tak, aby nepřekážel. Zkusme s tím něco udělat...

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek