Úterý , 16. 04. 2024

Irena

Windows 10 budou první rok zdarma

22. 01. 2015

22. 01. 2015

Dnes proběhlo oficiální představení podstatných novinek ve Windows 10. Pro nás nejzajímavější zprávou je ta z nadpisu.

TIP: Zázraky se dějí, Windows budou zdarma

Nebudou samozřejmě zdarma pro všechny coby freeware, ale pro hodně lidí, kteří mají Windows 7 či 8 / 8.1. Budou totiž dostupné první rok po vydání jako upgrade zdarma, což chápeme jako snahu přimět uživatele jak úspěšných „Sedmiček“, tak více kritizovaných „Osmiček“ k přechodu na novou jednotnou platformu. Microsoft neopomene ani Windows Phone 8 a 8,1 telefony.

TIP: Windows 10 bodují

Tzn. rozumím tomu tak, že nikoliv rok po té, co si upgrade nainstalujete bude zdarma, ale první rok dostupnosti nových Windows 10 je půjde instalovat zdarma na konkrétní počítač. Šéf Windows Terry Myerson dnes řekl, že jakmile bude zařízení upgradováno na Windows 10, budou jej držet rozšířené po celý jeho podporovaný životní cyklus.

Zdroj: Neowin

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Nejsem fandou „špuntových“ sluchátek, raději mám na hlavě něco jako Otík z filmu Vesničko má středisková a podobně jako on bez drátů, HIVE 2 joy mi plně vyhovují. Přesto chápu, že vy můžete mít preference zcela jiné. Na velikosti jednoduše záleží. Pins jsou pravým opakem, subtilní True Wireless řešení zdaleka nesází pouze na velikost, tedy malost…
Dobrých levných akčních kamer je jako šafránu, BML cShot1 4K s doporučenou cenou 1 390 Kč vypadá jako jedna z nich. Příbuznost s dražším sourozencem BML cShot3 4K nezapře a to je dobře.

Pokud však nepřichází, přestaň čekat dál... Nabízí se parafráze populární písničky, která by mohla pokračovat v duchu, že stačí střídavý, střídavý elektrický proud a do něj připojit TP-Link TL-WA855RE. Samozřejmě to chce také tu Wi-Fi, ale kdo by se zabýval takovými drobnostmi?

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek